Kærlighed uden kamp for den bevidste kvinde

Svært ved at sætte ord på og stå ved dine behov? Webinar om at være comitted til sig selv som kvinde, også i parforholdet

28/09/2018 - 22:22

 

Svært ved at sætte ord på og stå ved dine behov? 

 

Du er ikke alene.

Mange kvinder har, på trods af succes i deres arbejdsliv og adgang til alskens selvudvikling, faktisk svært ved det.

Jeg vil faktisk gå så langt at sige, at denne evne til at være helt tydelig omkring vores behov er en af de største udfordringer for kvinder i dag.

Og når jeg siger behov, mener jeg ikke behov for at blive anerkendt for din indsats på job. Eller behov for at mase os selv eller vores partner ind i et uopnåeligt, perfekt ideal.

Nej, jeg taler om de behov du har brug for at blive mødt i, for at din kærlighed, livskraft og tryghed som kvinde kan flyde frit.

Min erfaring siger mig, at mange af os slet ikke er bevidst om, hvilke behov hos en kvinde, der SKAL mødes, før hun kan sænke skuldrene, kontrolbehovet og frygten for at blive overset (igen).

Min erfaring stammer fra samtaler med riiiigtig mange kvinder, hvor kernen i deres "kamp" tit kan formuleres med: Jeg har svært ved at sætte præcise ord på, hvad det er jeg har brug for, for at føle mig værdsat, vigtig og "rigtig".

 

Afledte problemer af dette i parforholdet, eller for kvinden i almindelighed er bl.a.:

1 - din partner eller en evt. ny partner kan ikke høre dig og se dig, hvis du ikke er helt tydelig og ærlig

2 - fordi vi ikke er vant til at sætte ord på "ægte" behov, ved vi ikke hvordan vi skal formulere os, ord for ord, så en partner forstår - og kan høre - hvad vi mener.

3 -  vi opgiver, udskyder, negligerer og afholder os fra faktisk at få dækket disse behov, lader dem stå u-mødte (med store konsekvenser).

 

Nogle gange tør vi slet ikke udtrykk behovene, eller vi vægrer og voldsomt mod det.

Der er rigtig mange årsager til alt dette. Det er bla. dem jeg kommer ind på i det webinar, jeg inviterer dig til lidt længere nede i teksten her.

 

NÅR BEHOV IKKE MØDES:

Behov der ikke udtrykkes, behov vi ikke selv vil "se" og behov vi ikke er tydelige omkring, er I vores parforhold en hovedkilde til:

At en kvinde lukker ned følelsesæssigt og kropsligt

Misforståelser

Skænderier

Modstand – der måske vokser dag for dag

Tabt connection og attraktion

 

Ligeledes er det for mange kvinder kilde til, at vi føler vi på en eller anden måde er kørt af sporet i livet. Eller at vi ikke rigtig føler os glade og opfydte. Følelsen af mening udebliver.

 

Du ved sikkert godt alt det her. Så hvad er det, der afholder dig fra at blive mødt så dit hjerte synger?

Det er det der er virkelig interessant, og det jeg også kigger på i webinaret.

 

LIGELEDES KIGEGR JEG PÅ:

En udfordring ved behov er, at vi kan komme til at forveksle "ægte" behov med forventninger, "ego-ønsker" og urealistiske krav.  Dette er også en stor årsag til, at vi går fejl af hinanden. 

Og også ofte årsag til, at vi som kvinde bliver ved at lede med lys og lygte efter et "mirakel", der kan give os følelsen af, at vi står ved vores egen side i livet.

 

SÅ HVAD ER ET ÆGTE BEHOV?

Et ægte behov kan du kun mærke og sætte ord på, når du lytter virkelig ind i dig selv. Med åbent hjerte, og åbne ”kanaler”.

Et ægte behov kommer fra sjælen. Fra det sted i dig, som er dit helt unikke sted.

Et ægte behov for kvinden opfylder nogle særlige "kriterier". Det er disse kriterier vi som kvinde ikke er bevidst om. Jeg kigger nærmere på det i webinaret.

Ægte behov kalder på vores commitment til os selv ift. at få dem opfyldt. Fordi det er når vi overhører eller ikke ser dem, at vi føler vi ikke kan få "det" som giver os følelsen af at være set, hørt, forstået og mødt.

 

HVORNÅR HAR DU SIDST UDTRYKT ET ÆGTE BEHOV?

Mærket det. Forstået det. Accepteret, at det måske var noget helt andet end du troede. Og at det måske ikke er det samme, som for 5 år siden.?

Hvornår var sidste gang du udtrykte helt klart og tydeligt overfor en partner eller evt. partner, hvad et af dine ægte behov er?

 

ÆGTE BEHOV FORTÆLLER HISTORIEN OM EN AUTENTISK KVINDE….

Du har måske undret dig over, hvad det er der ligger i vendingen: ”En autentisk kvinde”?

En autentisk kvinde kender sine ægte behov. Hun udtrykker dem. Hun viger ikke far opfyldelsen ag dem. Og hun støtter sig selv i at få hjælp til at få dem mødt.

 

SKAL VORES PARTNER INDDRAGES I AT FÅ MØDT VORES DYBESTE BEHOV?

 I lyset af den lange serie af posts, hvor jeg undersøgte, om kvinden er solo-ansvarlig for sin glæde

SE DEM HER.

vil jeg invitere dig til webinar, hvor jeg undersøger behov og forventninger til en partner hos nutidens modne og bevidste kvinde. 

 

Webinaret hedder:

 

SELV-COMMITMENT, PARTNERSKAB OG U-UNDSKYLDENDE AUTENCITET SOM KVINDE.

 

Jeg kigger i webinaret også nærmere på hvad ægte commitment til dig selv er, og om det vi måske søger i en kærlighedsrelation i disse tider, er partnerskab og ikke parforhold i ”gammeldags” forstand.

 

Du kan melde dig til webinaret HER.

 

---oo0oo---

 

 

Kærligst Helena

A Womans Heart.dk

Helena@awomansheart.dk

 

PS - det er HER du kan læse om og tilmelde dig webinaret. Jeg kommer omkring mange spændende temaer. Bl.a. hvorfor mange af os føler, at al den selvudvikling vi involverer os selv i, ikke får os derhen hvor vi ønsker.

 

 

__________________________

Helena Maria. Specialist i bevidste kvinder med "sjæl", der er comittede til at leve deres vision, destiny og drøm
https://www.awomansheart.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
At udtrykke behov