Sushikursus for begyndere, København

07/01/2018 - 15:00

Nu har du mulighed for, at få et sjældent indblik i, hvordan autentisk japansk sushi laves fra bunden.

Et tilbud til dig, der er begejstret for denne delikate spise. 

Mød den passionerede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher som Irma har udråbt til Danmarks sushi-ekspert nr. 1. Zoë har lavet sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium. Zoë Escher er også kendt fra Mad & Bolig, ALT for damerne, Copenhagen Food, Berlingske Tidende, Femina, Forbrugerrådets magasin "Tænk", Hotel & Restaurant, Jyllands-Posten, KvindeGuiden m.fl. 

På dette Sushikursus for begyndere bliver du introduceret til følgende: 

Du lærer om de forskellige stadier ukogte sushiris skal igennem samt at koge sushiris til perfektion.

Du lærer om grøntsager, fisk og japanske ingredienser der bruges af japanske sushikokke til sushi.

Du lærer om japanske sushikokkes tilgang til køb og klargøring af fisk. 
 
Du lærer at klargøre ved brug af forskellige skæretekikker til, at skærer grønsager til sushi.

I fællesskab laver vi trin-for-trin hosomaki (lille rulle), insite-out og futomaki (stor rulle). 
Sushi som du efterfølgende har mulighed for selv, at lave i dit eget køkken.

Dertil vil der også være tid til at give din kreativitet frit spil, hvor du laver din egen signatur sushirulle. 

På kurset bruges fisk og grøntsager, som du har mulighed for selv at købe i dine nærbutikker.  

Udtalelser

“Det var bare et rigtig godt kursus, du lavede, og det vi fik med hjem smagte godt.
I lørdags havde vi gæster og lavede sushi som forret – med stor succes, ikke mindst fordi vi lavede rullerne færdige medens gæsterne så på.
I går eftermiddags kom vores søn uvarslet på besøg med vores svigerdatter og to børnebørn, Oliver på 14 og Mille på 12.  Mille startede som sædvanligt med at inspicere køleskabet, og opdagede vores rester af fersk tun og laks.  Det blev selvfølgelig til, at Mille meldte sig som elev og krævede omgående instruktion.  Det blev rigtig godt”.

Stig Lage

Hvor og hvornår?

Søndag den 7. januar 2018 kl. 15.00-17.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1711 Køebnhavn V.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 2. januar 2018.

Pris per deltager 625 kr. Klik for tilmelding her: Sushikursus begynder
Ved tilmelding af 2 personer er prisen 1250 kr. Klik her for tilmelding

Der kan også købes gavekort til kurset.

Læs mere om kurset på http://zoeescher.com/

Referencer: 

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.

Restaurant Geranium, Hugo boss Nordic, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere

PS: På Levlykkeligt’s søster-site

Wise On Life tilbyder Zoë Escher også Sushi kursus hjemme hos jer og i virksomheder. Læs mere ved at klikke her: Sushikursus for alle

For yderligere information kan jeg kontaktes på info@sakana.dk

__________________________

Venlig hilsen
Zoë Escher, Sushikok

Læs mere her:

sakana.dk- Club Gourmet
zoeescher.com




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Sushikursus for begyndere, København