Supervisionsgruppe for psykologer

23/06/2018 - 09:30

SUPERVISIONSGRUPPE FOR PSYKOLOGER

v/ Psykoterapeut MPF

- For psykologer, der ønsker sparring på og praktisk træning i det relationelle aspekt i det terapeutiske rum.

 Opstart 3 gange om året.

Gruppen mødes 10 gange på et år. Max. 4 - 6 deltagere.

Fokus vil være på det relationelle, nærværende, nysgerrige og anerkendende rum, hvori klienten kan få lov at være frem for at præstere og at skulle videre i samfundets definition. Vi inddrager både samtalen og kroppen i samtalen, og dens mange informationer og sansninger. Og vi inddrager begreber som timing og den paradoksale ændringsteori som udgangspunkt for succes i det relationelle.

Alt dette har dig som udgangspunkt, det du mærker, din balance, det du observerer, sanser og får impulser om. Og dine grænser. I det terapeutiske rum er det dig, der er leder, og skal have overblikket. Så hvordan kan du udvise ro og overblik, uden at sætte ligeværdet overstyr, og lukke af til dig selv og dine egne udviklingsressourcer. Og kan du trække på din egen udviklingsmæssige rejse? På hvilke måder kan du bruge den aktivt? Hvor er du lige med klienten?

Hvordan kan man italesætte sine observationer til gavn for det relationelle, hvori klienten har sine sår, men også sit helingspotentiale.

Hvordan kan man berolige sig selv, når man sidder med et menneske præget af intense følelser og tilstande? Hvordan holder man sig åben indadtil og over for en klient, der lukker af for en? Hvordan mærker man og bruger sine grænser konstruktivt? Hvad gør man, hvis man udmattes, fordi man måske vi redde sine klienter? Eller hvis der er megen mistro frem for tillid, hvordan arbejder man så med denne afstand? Og container sit indre barn, der måske reagerer?

Med hvilke hensigter blev du psykolog? Trives du i arbejdet? Hvordan står det til med din egenudvikling?

Hvilke roller tager du typisk eller undgår at tage? Og hvorfor rammer nogle bestemte klienter dig med deres historier og/eller adfærd?

Jeg sammensætter en gruppe efter det tidsrum, som du kan i. Vi mødes fast 10 gange hver 4. uge i 4 timer. Pris for 10 gange 9.900 kr. + moms.

Det er muligt at sammensætte en lukket gruppe, hvis I er 3 - 5 personer, der kender hinanden.

Gruppen mødes i Søborg i mit kursuslokale, 3 km. vest for Lyngby, og 2 km nord for København NV. Bus 6A og 42 går lige til døren. Gåafstand fra Vangede st.. Bus fra Emdrup st. Ca. 25 min. rejsetid fra Rådhuspladsen.

Er du interesseret, så ring på 23206983, eller skriv til Katrine Boeck på mail katbo@coachcare.dk.

Følg mig på https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Supervisionsgruppe for psykologer