Psykoterapeut Kresten Kay

Supervision i København

Blog forfatter


Supervision på eksistentiel filosofisk baggrund


Som hjælp til kollegaer og andre personer der arbejder med mennesker, tilbyder jeg individuel supervision. Det vil sige supervision af faggrupper som psykoterapeuter, parterapeuter, pædagoger, socialrådgivere, handicaphjælpere, mentorer og lignende. 

Ved psykoterapi og andet arbejde med mennesker, støder du ofte ind i problematikker som kan være svære at håndtere. Desuden kan du i arbejdet opleve reaktioner i dig selv som du ikke på forhånd kendte. Under supervision vil vi tage disse problematikker op og sammen konstruktivt undersøge hvorledes du kan fungere bedre i dit arbejde.

Som udøvende psykoterapeut er det en nødvendighed at få regelmæssig supervision. Dels for at du kan få luft for problematikker der opstår i den psykoterapeutiske situation. Dels som sparring i din faglige udvikling. Jævnlige samtaler med en supervisor er i mine øjne en uvurderlig støtte i det terapeutiske arbejde.

Modsat decideret psykoterapi, tager supervision udgangspunkt i en case, altså en problematik i forhold til en klient du arbejder med. Derfor vil fokus i udgangspunktet være anderledes end terapi og formålet er således også ændret. Nogle gange kan grænserne mellem supervision og terapi dog være flydende, da personlige emner kan komme op som kræver opmærksomhed under supervisionen.

Læs mere på www.krestenkay.dk

__________________________

Kresten Kay
Psykoterapeut MPF
www.krestenkay.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Supervision tilbydes af psykoterapeut Kresten Kay