Trivsel foredrag og kurser Helen Eriksen

Sundhedskursus med faste, yoga, meditation, massage

Blog forfatter

Kom på 1 uges faste-kursus i Sønderjylland, på smukke Als. Med populære Helen Eriksen med 30 års erfaring.

Sundhedskursus ved skov og strand med selvforkælelse, selvudvikling, og livsglæde.

Oplev skønne naturomgivelser med rummelighed og stilhed, alt imens du faster og udrenser på økologisk grønsagsafkog, urteteer, friskpressede grønsagsjuicer. Dagligt bliver du forkælet med yoga, afspænding, meditation, massage og fodbad.

Tag en stress detox og giv din livsenergi -­ et sommerboost

Få mere information lige her 

En-uges intensive helhedsorienterede Fastekursus:

Faste er én af de bedste former for Detox: din krop bliver renset godt og grundigt igennem. Giv dig selv mulighed for oplevelsen af befriende lethed i musker, led og bindevæv, skærpelse af dine sanser og foryngelse og ny energi i både sind og krop. Du vil opleve, at fastekurset giver dig ny energi, overskud og selvindsigt, som du ikke havde troet var muligt at opnå, uden fast føde. Efter fastekurset vil du føle dig mere fri og i balance med din indre essens.

Undervejs får du (livs)vigtig viden om hvad der fremmer sundhed for din krop, god ernæring, og psykologisk indsigt. Du lærer også om, hvordan du personligt håndterer stress, opnår ukuelig robusthed, mere velvære og bedre trivsel i dit liv.

Så har du brug for ro, selvindsigt, livsglæde, humor og latter, og brug for at finde ind til din essens og din sundhed, livskvalitet og ikke mindst styrke din hjernekapacitet, så er dette Fastekursus lige noget for dig.

På Fastekurset bliver du undervist af Psykolog, ernæringsterapeut og kropterapeut Helen Eriksen, som har 30 års erfaring som kursusleder. Helen har en bred buket kompetencer fra sit 30 årige virke med meditation og yoga, som forfatter, som coach og rådgiver i lederudvikling, personlig udvikling, trivsel, selvmotivation, krop-kost-psyke forhold, stressforebyggelse m.m.

Sundhedskursus med faste, humor og glæde

Pris for Fastekursus: 8.500,00 kr. inkl. moms, økologiske råvarer, logi, undervisning. Du medbringer selv sengetøj og håndklæder.

Tid: Se datoer der løbende opdateres her

Sted
: Kurserne foregår i Sønderjylland, på Als. Eriksen Instituttet, Skovgården, Langdyssevej 5, Østerholm, 6430 Nordborg. Lige op ad den smukke Nørreskov og tæt på havet. Og jeg glæder mig helt vildt til at tage imod jer på mit nyrenoverede sted.

Transport: Tog til Sønderborg. Derfra 10 min gang til busstationen, hvor der går busser mod Nordborg. Vi henter efter aftale på endestationen i Nordborg mellem 16 og 17.. Rejseplanen kan være en god hjælper ift rejseplanlægning.

Du kan også kontakte Helen Eriksen på message@going-beyond.dk, og på mobil: 20 77 60 40.

__________________________

Erhvervspsykolog Helen Eriksen
Forandringer, trivsel, arbejdsglæde – foredrag, rådgivning og kurser
Se mere på https://www.heleneriksen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Sundhedskursus – faste med yoga, meditation, massage. Se mere