Sundhedsrejser og sundhedskurser ved Bettinna Delfs

Sundhedskurser med Bettinna Delfs - 3 retreats i april-maj på Kreta

27/04/2018 - 00:00

Sundhedskurser på Kreta - forkælelse for krop og sind

Trevizan ligger ca. 40 km nordvest for Chania i smukke naturomgivelser kun 200 m. fra det græske azurblå hav, og langt fra civilisationens uro og larm. Med sine rustikke bygninger i ægte græsk stil danner Trevizan den perfekte ramme for en intens uge med fokus på krop, kost, sind og velvære.

Indholdet i bogen ALKALINE LIVING, skrevet af Bettinna Delfs, bliver praktiseret gennem hele ugen. Fokus ligger i forhold til emneugen. Bogen kan købes i vores webshop.

Energidepoterne bliver fyldt op på morgensamlingen, hvor vi arbejder med energiøvelser og let meditation. Øvelser du fremover kan have glæde af både på jobbet og i fritiden.

Kroppen kommer i storform gennem Body Balance og Yin-yoga. I Body Balance arbejder vi med styrke, smidighed, og balance. Øvelserne understøtter hele tiden en funktionel og smuk holdning. Yin-yoga får livsenergien til at flyde i kroppen. Vi strækker muskler, led og bindevæv godt igennem, så kroppen kan føle sig fri og smidig.

Efter træningen er kroppen afspændt og åben til at arbejde med sindet. Vi arbejder med transformerende visualiseringer og meditationer. På ”fortsætterkursus” og på ”META-yoga & meditation” arbejder vi med EFT, Emotionel Freedoms Technique, og META-sundhed, en analysemodel til at forstå kroppens sprog.

BEHANDLINGER OG COACHING PÅ TREVIZAN                          

Det er muligt at bestille forskellige behandlinger bl.a. massage, zoneterapi, coaching, japansk lifting m.m. i løbet af eftermiddagspausen og på fridagen.

1.   “En ordentlig oplader” basiskursus             

Basiskurset er for dig, som ikke har været med før. Der er god tid til lære grundprincipperne i træningen, så du undgår skader og opbygger en stærk, slank og smuk krop. Workshoppen har fokus på pH-balancens betydning for sundhed og velvære. Vi gennemgår, hvordan du sammensætter en basisk kost.

2. “En ordentlig oplader” forsætterkursus                    

Her er udgangspunktet, at du kender grundprincipperne i træning og kost, og har været med på et basiskursus. Du kan dog godt deltage, men vi opfordrer dig til at læse min bog og til at melde dig ind i Club Alkaline Living et par måneder, så du er med fra starten.  Workshoppen handler her mere om det mentale, META-sundhed, tanker/ følelser og EFT (emotionel stress frigørelse). Se mere på clubalkalineliving.dk

3. “META-YOGA & MEDITATION”

Kurset er for dig, som ønsker at lægge vægt på yoga, meditation, mindfulness og den indre rejse. Vi arbejder med sindets finurligheder gennem META-sundhed (en analysemodel til at forstå kroppens sprog) og EFT (emotionel stress frigørelse). Workshoppen handler om at finde saboterende overbevisninger og vaner, for derefter at sætte dem fri og blive hel.
 

Se datoer, praktiske oplysninger og tilmelding her: 
http://alkalineliving.dk/kurser-ind-og-udland/kreta/

Sundhedsrejse på Kreta med Bettinna Delfs hver maj og september, se wiseonlife.dk

Energien på stedet Trevizan, Kreta, er intet mindre end magisk

__________________________

Med hjertelig hilsen
Bettinna Delfs
Telefon: +45 2625 5513
Mobil: +45 5386 1423
Email: bd@bettinnadelfs.com
http://www.alkalineliving.dk
http://www.facebook.com/alkalineliving

Bettinna Delfs ApS. | Bolbrovej 84A | DK-2960 Rungsted Kyst
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Sundhedskurser med Bettinna Delfs - 3 retreats i april-maj på Kreta