Sundhedsrejser og sundhedskurser ved Bettinna Delfs

Sundhedskurser i Danmark

Blog forfatter

Giv dig selv et pusterum med ALKALINE LIVING på Fyn

Trænger du til at komme helt ned i gear, og til at genoprette din mentale og fysiske balance? Så træk stikket ud, gør noget godt for din sundhed på dette intensive weekendkursus og få en fredfyldt oplader.

Der undervises i Yin-yoga, meditation og Body Balance. I Body Balance arbejder vi med styrke, smidighed, og balance. Øvelserne understøtter hele tiden en funktionel og smuk holdning. I Yin-yoga handler det om at få livsenergien til at flyde i kroppen. Vi strækker muskler, led og bindevæv godt igennem, så kroppen bliver afspændt og åben, så du kan fordybe dig i de skønneste visualiseringer og meditationer.

Se mere ved at klikke lige her: Sundhedskursus med Yoga og meditation 

”Check in” i kroppen og find den indre ro

Har du spændinger i kroppen, er stressniveauet for højt eller mangler du ro i sindet, så giv dig selv et hvil og kom tættere på din sande natur på dette intensive weekendkursus.

Gennem META-yoga kommer du ned i kroppen. META-yoga er et mix af META-sundhed, som er en analysemodel til at forstå kroppens signaler, og Yin-yoga, hvor du ligger længe i de forskellige stræk.  Kombinationen giver en god krop/psyke forståelse. Efter yogaen, hvor kroppen er varm og fleksibel, stilner vi sindet gennem transformerende visualiseringer og meditationer. Undervisningen tager udgangspunkt i mental- og motionskapitlerne i min bog ALKALINE LIVING – EN ENKEL GUIDE TIL ET SUNDT LIV. Kosten er naturligvis basisk.

Se mere på ved at klikke her: Kursus stress af og indre ro 

”En ordentlig oplader på Lolland – også kaldet "Lille Kreta"

Oplev 5 intense dage med fokus kun på dig selv. Vi arbejder med kroppen, sindet og med kosten. På dette sundhedskursus praktiserer vi en basisk livsstil, som du kan læse om i min bog ALKALINE LIVING - EN ENKEL GUIDE TIL ET SUNDT LIV.

Der undervises i Body Balance, Yin-yoga og meditation. I Body Balance arbejder vi med styrke, smidighed, og balance. Øvelserne understøtter hele tiden en funktionel og smuk holdning. I Yin-yoga handler det om at få livsenergien til at flyde i kroppen. Vi strækker muskler, led og bindevæv godt igennem, så kroppen bliver afspændt og åben, så du kan fordybe dig i de skønneste visualiseringer og meditationer.

Når både hjerte og sind er åbent, kan du lettere arbejde med “De 5 transformerende” som er: at slippe, at være taknemmelig, at give og modtage ubetinget kærlighed, at have tillid og at tilgive. “De 5 transformerende” hjælper dig til at lette din ”mentale rygsæk” og til at finde roen i dig selv. I den gode rolige tilstand tager vi fat i “loven om tiltrækning”, som giver dig energi og hjælper dig til at nå dine ønsker og mål.

Se mere ved at klikke lige her: Sundhedskursus få et sundt liv  

 

Alle sundhedskurser ved ALKALINE LIVING og Bettinna Delfs og bygger på hendes bog om anti-inflammatorisk livsstil:

Sundhedskursus 5 sommerdage på Lolland m. Bettinna Delfs

Køb bogen ALKALINE LIVING om sund anti-inflammatorisk livsstil klik her

 

__________________________

Med hjertelig hilsen
Bettinna Delfs
Telefon: +45 2625 5513
Mobil: +45 5386 1423
Email: bd@bettinnadelfs.com
http://www.alkalineliving.dk
http://www.facebook.com/alkalineliving

Bettinna Delfs ApS. | Bolbrovej 84A | DK-2960 Rungsted Kyst

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Sundhedskurser i Danmark. Læs mere