Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Sundhed og lykke går hånd i hånd

Dette indhold er sponsoreret

Når man stræber efter et lykkeligt liv, er der mange ting man skal ændre på eller i hvert fald lægge fokus på. En ting du altså ikke kan komme uden om, er sundhed. Med en god sundhed, altså motion og sund kost, er det meget nemmere at blive et lykkeligt menneske. Hvis du gerne vil stræbe efter det lykkelige liv, så læs med her.

Økologisk firmafrugt og frugtordning

Noget af det vigtigste ved et sundt liv, er en sund kost. Det vil sige man skal spise den mængde kalorier, der passer til ens vægt, højde og alder. Desuden skal det man spiser have masser af sund næring i sig - altså protein, vitaminer, fibre og selvfølgelig også den gode umættede fedt. Det kræver ikke kedelige salater og ingen fejringer af jul og fødselsdage. Selvfølgelig skal man have lov til at spise lækre snacks, som kage, hvide boller, masser af brune kartofler og chips. Hvis ikke man må noget, er det klart det sunde liv ikke er lykkeligt. Men det handler om variation. Så byt dine kalorietunge snacks ud med frugt. Får du snacks på arbejdet, kan I måske prøve at få økologisk firmafrugt og frugtordning. På den måde kan du blive fristet af de lækre og friske frugt, og så får andre på arbejdet også en bedre kost og er dermed også på vej mod et sundere liv.

En frugtordning er blot en ting, der kan hjælpe dig med at tage sundere valg, uden det bliver alt for svært. Når man har frisk frugt liggende, får man også lysten til det og dermed er det nemmere at vælge det. Sundhedsstyrelsen anbefaler faktisk seks stykker frugt om dagen, hvilket svarer til 600 gram frugt og grønt om dagen. Frugter og grønsager er rige på vitaminer, mineraler, antioxidanter og kostfibre, der alle beskytter dig mod hjerte-kar sygdom. Firmafrugt og frugtordning ville derfor hjælpe dig med at opnå dit daglige indtag af frugt og grønt. 

Hvad er økologisk firmafrugt?

Ovenstående er en fælles betegnelse for frugt der er dyrket økologisk. Dette vil altså sige, at det indeholder færre sprøjtemidler og overfladebehandlinger - og er dermed jordbrugscertificeret som økologisk frugt. Kendetegnene for økologisk firmafrugt er altså at det er 100% økologisk, men samtidig også statskontrolleret og leveres af en økologisk frugtleverandør, som eksempelvis Frugtkurven.dk. Med økologisk firmafrugt er I sikre på at få leveret økologisk frugt til jeres virksomhed, forening eller arbejdsplads.

 

 

Relaterede artikler efter områdeSundhed og lykke går hånd i hånd