Sundhedsrejser og sundhedskurser ved Bettinna Delfs

Sund kost, sind og krop - Alkaline Living

Blog forfatter

Hvad er ALKALINE LIVING?

Alkaline lyder måske fremmed, men vil du være glad, veltilpas og fuld af energi, være sund, slank og blive gammel uden at være syg, så er begrebet i den grad værd at se nærmere på. Alkaline betyder basisk og handler om at spise og leve på en måde, som holder din krop og dens cellevæv i balance og fri for unødvendig syre. Gevinsten er, og at du på alle måder bliver den sundeste, gladeste og smukkeste udgave af dig selv, og at du føler dig yngre, har overskud og sover som en sten.

I bogen præsenterer jeg dig for mit koncept ALKALINE LIVING, som tilrettelægger kost, motion og sund hverdag, så den bliver mindre syredannende og mere basisk. Ligner din hverdag de fleste danskeres, er du nemlig alt for sur. For meget syre i kroppen påvirker alt fra knogler, muskler og led til hjerne og organer. Det går ud over blodtryk, humør, stressniveau, hud, energi og fordøjelse. Og ligesom for meget syre svækker dit immunforsvar og skaber inflammation i kroppen, øger en sur krop også risikoen for infektioner og livsstilssygdomme som gigt, sukkersyge, kredsløbssygdomme og i værste fald kræft.

Holder du til gengæld din krop let basisk, giver du dine celler de allerbedste livsbetingelser, og derfor vil en basisk livsstil påvirke dit liv positivt på et utal af måder. Lige fra måden, du spiser, tænker, føler og lader dig stresse på, til måden du bevæger dig og trækker vejret på.

Sådan kommer du i gang med Alkaline

Der er 3 hovedpunkter i Alkaline-living: Kosten, motionen og sindet.

1.  Kosten er vigtig, fordi syredannende mad tærer på kroppens mineraler, især fra knogler, og ophober syre i vævene. Ophobet syre irriterer og medfører inflammation, som senere kan føre til livsstilssygdomme.

2.  Motionen er vigtig, fordi bevægelse stimulerer kredsløbet og kroppens udrensningssystemer. Du trækker vejret dybere og udskiller dermed mere syre gennem udåndingen.

3.  Et sind i balance er vigtigt, for nå du er stresset, irriteret, deprimeret eller bange, trækker du vejret overfladisk – og ophober dermed syre. Samtidig får stress nervesystemet til at sende blodet (med ilt og næring) til dine muskler, så du er klar til at ”kæmpe eller flygte”. Det hæmmer fordøjelsen, og det er via fordøjelsen, kroppen udskiller flest affaldsstoffer.

 Vil du vide mere, så klik ind på:

__________________________

Med hjertelig hilsen
Bettinna Delfs
Telefon: +45 2625 5513
Mobil: +45 5386 1423
Email: bd@bettinnadelfs.com
http://www.alkalineliving.dk
http://www.facebook.com/alkalineliving

Bettinna Delfs ApS. | Bolbrovej 84A | DK-2960 Rungsted Kyst

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Sund kost og krop - Alkaline Living. Læs mere