Du er kun ét skridt fra at få succes med alt

Passioneret befinder du dig måske netop nu i en periode af dit liv, hvor du har besluttet at forbedre dit selvværd, din selvtillid eller dit mod. Men jeg vil gerne fylde hele din krop med ro ved at fortælle dig, at du ikke behøver nogen af disse evner for at kunne få succes - med alt. 

Der er kun én ting du skal gøre, for at det bliver din nye virkelighed. Og det er at tilgive dig selv for at handle på en måde som er en stor ulempe for dig selv, din sundhed og dine ønsker for dit liv. 

Det er ønsket om at du kan lave en stor forandring i dit liv på kort tid, der giver langt mere ubalance, flere ulemper og klemte følelser end du ved. Det er ikke kun et spørgsmål om at denne dominerende måde at handle på i dag, som slutresultat har en sygemelding med stress. Stress eller det at føle sig stresset er i sig selv ingen sygdom, men en overbelastning af kroppen, som nok får dig til at kunne løbe hurtigt, men som kommer med en høj pris. 

Du bliver nemlig bestjålet to af de bedste redskaber du kunne ønske dig til at klare dine bestræbelser, fornuft og kreativitet, fordi kroppen ikke kan løbe hurtigt og stille disse to enestående evner til rådighed for dig på samme tid. 

Det betyder at det du bestræber dig på at opnå, bliver langt sværere og derfor kommer til at tage meget længere tid end det behøvede. Det bringer dig ud i brug af diverse livliner som hastende og følelsesladede venindesamtaler, alt for store pauser i dine bestræbelser, nye planer om hvordan du skal blive færdig med det hele, tvivlen på dig selv, selvkritik og træthed. 

Det er her "hjælpekrykkerne" selvværd, selvtillid og mod kommer ind. Alt efter hvor god du er til at mestre disse, vil fokus nu ryge over på din mere eller mindre utilfredshed eller knugen dig til på hvor højt et niveau de er for dig lige nu. For derefter at bruge dem til humpende at komme videre.

Dertil kommer alle de drømme du opgiver at forfølge, fordi det simpelthen er for stor en opgave for dig, uanset hvor godt du egentlig synes det går med krykkerne. Eller du forsætter alligevel, med alle ulemperne til følge. 

Derfor skal du tilgive dig selv, for ikke at være dig dette fuldt bevidst eller vide hvordan du ellers skulle gøre det. Fordi det er blevet en naturlig del af vores kultur og samfund og den helt naturlige og selvfølgelige måde at gøre tingene på. 

Men der findes en anden måde at handle på, hvor du arbejder med din krop i stedet for imod den, og den får ikke blot alt ovenstådende til at forsvinde som dug for solen når du sætter igang med dine bestræbelser på at nå dit mål, den giver dig samtidig alle de fordele som kroppen har til dig. 

Du bliver mere klog, mere kreativ, du bruger mindre tid på at nå dit mål. Og uanset hvor vildt et mål det er, vil du altid nå det uden at skulle stresse, helt let og på en måde der nærer dig og giver dig energi og glæde hver eneste dag. 

Denne nærende, lette og naturlige måde at få succes på hedder Kaizen (japansk for "good change.") 

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Succes med alt - du skal kun gøre én ting