Succes og lykkefornemmelse - tør du gå den rigtige vej

NÅR DU MØDER FORHiNDRiNGER 

Rigtig mange mennesker er konditionerede til at tro, de skal vælge den livsvej de har udstukket- eller fået udstukket tidligt i livet. Det er jo sådan vi er opdraget, og det er det vi ser de fleste af vores medmennesker gøre.

Desværre fører denne vej inden længe, til en kæmpe indre konflikt imellem hjertet og hjernen. Det, der virker så rigtigt og fornuftigt når vi kun planlægger med hjernen, gør bare ikke nødvendigvis os mennesker spor lykkelige.

Pludselig rammer det: Vi kan ikke længere finde glæden ved arbejdet, familielivet, ægtefællen eller kæresten eller vennerne.

Vi skammer os måske ovenikøbet over, at vi ikke bare er lykkelige, når vi nu har både familie og godt arbejde og måske endda et godt helbred. Vi får måske også af vide fra vores omgivelser, at vi er super forkælede og burde tage os sammen.

Men hvor skal vi være glade for at der er et indre oprør igang!

Når hjertet gør oprør, prøver det virkelig at råbe os op. Vi bliver triste, modløse, opgivende og nogle gange ovenikøbet syge.

Lader du hjertet tale, virkelig tale -og er fuldstændig ærlig overfor dig selv i forhold til dit inderste kald, så har du taget første skridt på vejen til at blive mere hel igen.

Der er intet at vinde ved at blive på den planlagte vej, hvis du kan mærke du ikke trives. Til gengæld er der ALT at vinde, ved at bygge en helt ny vej, og langsomt brolægge den med kærlighed, engagement og idéer.

Der er ingen garanti for økonomisk vinding, men der er garanti for personlig succes og en brusende lykkefornemmelse af, at turde gå den rigtige vej.

Rigtig god vandring!

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Succes og lykke - tør du gå den rigtige vej