psykoterapeut parterapeut københavn

Styrk Teamet i Parforholdet II, København

11/10/2018 - 19:00

Sidste år afholdt jeg, i samarbejde med websitet Lovecast.dk https://www.lovecast.dk/ foredraget ”STYRK TEAMET i Parforholdet” – et foredrag målrettet de par, som gerne ville have viden om, hvilke dynamikker der ofte er i spil i et parforhold, og inspiration til hvordan man kan arbejde med de udfordringer der typisk opstår i denne relation.

Det blev en rigtig vellykket aften, og flere har spurgt om jeg ville gentage succesen! Jeg har derfor besluttet mig for at holde foredraget igen - nu blot i en ny og udvidet version!

 "Styrk Teamet i Parforholdet II", bliver denne gang en aften en aften fyldt med input og vigtig viden om hvordan I bedst tackler udfordringer i jeres parforhold. Jeg vil veksle mellem teori og øvelser, for på den måde at gøre foredraget mere levende og dynamisk, samtidig med at I får en større forståelse for de mekanismer og mønstre der typisk udspiller sig i en kærlighedsrelation.

STYRK TEAMET I PARFORHOLDET II, er både en oplagt gaveidé til dig selv og din partner, venner eller familie, eller dem der skal giftes!
 
Giv dig selv og den du holder af, en hyggelig aften i parforholdets tegn, og tag værdifuld viden, der gør en forskel, med jer hjem igen :)

Billetter:

Købes via Billetto – klik her:

https://billetto.dk/da/e/styrk-teamet-i-parforholdet-billetter-297523

Pris:

kr. 175,- pr. pers.

 

På glædeligt gensyn den 11. Oktober 2018!

Kærligst KatherineSara

Parterapeut og Psykoterapeut MPF

__________________________

KatherineSara Albertha Louane Rasmussen
Psykoterapeut og Parterapeut
Hjemmeside: http://www.Katherinesara.dk
E-mail: kontakt@katherinesara.dk
Telefon 60379077
Nørregade 28D, 1358 København K.
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Styrk Teamet i Parforholdet II