Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Styrk forholdet med altruisme i handling og ord

Det kan godt være, der er travlt på arbejdet og overskuddet er minimalt, når du med hovedet bøjet, fingrene stive og tankerne krøllede, vender snuden hjemad. Det kan godt være stemningen derhjemme ikke længere vækker minder om de famøse hvedebrødsdage, hvor transportmidlet var en lyserød sky, og skænderier en by i et fiktivt land. Det kan godt være din situation ikke er direkte selvforskyldt, men det betyder ikke, du ikke står med ansvar for at vende den. Hvor bedre end at starte med dit forhold, der gerne burde fungere som base, hvor du kan genvinde dine kræfter og ånde ud? Ligesom alt andet godt kræver det, du prioriterer det, og at du nogle gange går på kompromis på grænsen til det selvopofrende og altruistiske.

Benyt ordets magt til at ændre de dårlige vaner og det trivielle

For jer begge var det formentlig et af de lykkeligste øjeblikke, da du gik på knæ og tilbød hende dig for resten af livet med ringen som symbolsk forstander af jeres kærlighed. Øjeblikket er dog bundet af tradition og ikke som sådan unikt. Ofte virker kontrasten mellem det trivielle og det romantiske ligeså stærkt som de på forhånd udpenslede, romantiske mærkedage. Dette kan du udnytte i din jagt på at genvinde fordums kærlighed og hengivenhed. Overrask hende, når hun mindst venter det, hvor kontrasten vil være slående og effektfuld. Det behøver ikke at være med kæmpe store armbevægelser, men i starten måske bare tage form som ærlige og kærlige ord. For eksempel ved at delagtiggøre hende i hvad du tænker og føler og, endnu mere vigtigt, at du med altruistisk opmærksomhed lytter og spørger ind til, hvad HUN tænker og føler.

Følg dine ord op med handling

Ord kan bruges til at gøde jorden med, men man kan ikke komme i mål uden at underbygge dem med handlinger. Det kunne for eksempel være ved at planlægge en dag i kærlighedens tegn. Tag i god tid fri fra arbejde og planlæg meget nøjsomt, hvordan dagen skal forløbe. Hvis du mangler inspiration til gaveideer, bør du gå online, hvor du kan finde alt, hvad hjerter begærer. Overraskelserne kan bestå af alt fra uforglemmelige oplevelser til smykker og sjove eller personlige gaver. Når man har boet sammen over en længere periode, kan man meget vel havne i faldgruben, hvor man kun gør noget ud af sig selv, når man skal være social med andre end sin samlever. Vær derfor opmærksom på at bryd mønsteret. Det kunne for eksempel være ved at overraske hende ved at have en kjole liggende parat til hende på sengen med en invitation til en ekstravagant aften i byen. Det kan være svært at finde hoved og hale i jagten på den perfekte kjole. Klik her for at få et særlig godt udvalg til lige netop jeres aften.

Begiv jer ud i det grønne

Aftenen skal selvfølgelig tage udgangspunkt i et velsmagende måltid i fortryllende omgivelser. Hvis vejret er til det bør du finde en restaurant i det grønne væk fra jag og larm. Her kan I rigtigt trække vejret og finde ro i den trygge lyd af hinandens stemmer. Planlæg derfor et romantisk spot, hvor I kan tage hen efter maden og se himlen blive rød, i takt med jeres hjerte blødgøres og solen gå ned i horisonten.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Styrk forholdet med altruisme i handling og ord