Underviser i konflikthåndtering og kommunikation Pia Hardy

Styrk din personlige kommunikation - 2 dages assertionstræningskursus i Kbh.

01/12/2020 - 09:00

Kursus i assertion - styrk din selvtillid og gennemslagskraft

Får du ikke altid lige sagt hvad du mener, eller oplever andre at du får sagt det for hårdt og direkte? Bliver du nogen gange overmandet af tvivl, svære følelser og kommunikerer du derfor uklart? Dette kursus i assertionstræning og assertiv kommunikation vil klæde dig på til at mestre en direkte, overbevisende og respektfuld dialog mellem dig og din omverden. Læs alt om kurset i assertiv kommunikation på vores hjemmeside Fortuna Kurser.

Dit udbytte af assertionstræning

Assertionstræning gør dig bedre til at kommunikere klart og overbevisende. Du lærer at bede om det du har brug for - og sige fra over for det du ikke ønsker. Du øver dig i at håndtere vanskelige situationer og løse konflikter på en ligeværdig måde, og du bliver bedre til både at give og modtage feedback. Endelig træner du i at modstå andres pres og manipulation.
Efter kurset vil du opleve at du øger din selvtillid og dit selvværd fordi du får meldt klart ud – uden at krænke andre, og uden at ende med skyld, dårlig samvittighed og selvbebrejdelser. Alt i alt din personlige kommunikation bliver mærkbart forbedret.
 

Kurset i assertionstræning - hvem deltager?

Assertionstræning er et praktisk baseret kursus for dig som ønsker at arbejde aktivt med din egen adfærd og tankemønstre - og derved udvikle din personlige kommunikation henimod en mere ligeværdig, klar, nærværende og konfliktforebyggende kommunikation.
 

Udbytte for virksomheden

At kommunikere assertivt er en forudsætning for godt samarbejde. Deltagerne får lettere ved at samarbejde på en måde der både gavner effektiviteten og arbejdsglæden. Udbyttet er en arbejdsplads med mere tilfredse og selvsikre medarbejdere.
 

Assertionstræning: Kursets form og emner

Kurset i assertionstræning veksler mellem teoretiske oplæg, dialog, selvrefleksion og praktiske øvelser hvor du bl.a. får mulighed for at træne ud fra dine egne oplevelser og udfordringer med din kommunikation i hverdagen.

 • Adfærdsmønstre og kropssprog – hvordan er vores kommunikationsstil?
 • Personlige rettigheder – andres rettigheder – er der balance?
 • Rollerettigheder – hvilke pligter og hvilket ansvar kræver de?
 • Bliv en god lytter – lær aktiv og anerkendende lytning
 • Lær at stå fast, sige fra og sætte grænser
 • Håndter manipulation og pres fra omgivelserne
 • Lær at bede om det du gerne vil have - ligeværdigt og respektfuldt
 • Styrk din evne til at give og modtage kritik og ros
 • Håndter egne eller andres følelser – glæde, vrede m.m.
 • Samtaleteknik og konflikthåndtering
 • Konfliktdæmpende og konfliktoptrappende sprog
 • Styrk din selvtillid og dit selvværd
 • Din handlingsplan for udvikling af din personlige kommunikation
    

Din underviser

Underviser i assertionstræning og assertiv kommunikationPia Hardy er erhvervspsykologisk rådgiver med speciale indenfor erhvervspsykologi og kommunikation. Hun har mange års erfaring i at rådgive og undervise virksomheder i samarbejde, kommunikation og konflikthåndtering. Pia Hardy er certificeret konfliktløser og mediator og certificeret coach efter international standard. Hendes baggrund er bygget op af mange års kurser, uddannelser og erfaringer med kommunikation og konflikthåndtering på arbejdspladser og i erhvervslivet. Hun er oprindelig uddannet lærer og ingeniør og har en bredt funderet tilgang til erhvervslivet og arbejdspladser.

 

Deltagerne vurderer Pia Hardy som en topengageret og inspirerende underviser med fokus på den enkelte kursist og dennes styrker og udfordringer. Hun lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og masser af praktisk erfaring med sig hjem, så hverdagens udfordringer kan håndteres endnu bedre.

 

 

Referencer på kurset i assertionstræning

Pia Hardy har haft deltagere på kurset fra bl.a. Natur- og Miljøklagenævnet, Kosan Crisplant a/s, PFA Pension, Schneider Electric ITB, MAN Diesel & Turbo, DSB, Metro Service, ASE, Københavns kommune, WSPA Danmark, Sonlink A/S, Regionshospitalet Randers, Boxer TV A/S, KommuneKredit, SKAT, Nomeco, Atkins Danmark A/S, Dansk Arbejdsgiverforening, Danske Torpare, Nordjyske Medier, AP Pension, SennenBolig A/S, Skatteministeriet, Orbicon A/S, Novo Nordisk a/s, Xylon.

 

Datoer for åbne kurser
1.-2. dec. 2020
15.-16. mar. 2021
7.-8. jun. 2021
16.-17. sep. 2021
1.-2. nov. 2021

Varighed: 2 dage fra kl. 9-16

Pris: 8.950 kr. ekskl. moms pr. deltager

Underviser:  Pia Hardy

Sted: Hotel Ascot, Studiestræde 61,  København

Kontakt for mere info: ph@fortunakurser.dk eller ring til 20 32 32 69 eller 70 70 79 18

__________________________

Pia Hardy - Fortuna Kurser & Coaching
Kommunikationsrådgiver og erhvervscoach
Direkte: 2032 3269
Telefon: 7070 7918
ph@fortunakurser.dk
www.fortunakurser.dk
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Assertionstræning - kursus i assertiv kommunikation 2 dages kursus i Kbh