stress hjælp til kvinder

Stressvejledning

Blog forfatter

Som stressramt er din evne til at tænke kreativt og se løsninger meget hæmmet. Samtidig er koncentrationen påvirket. Dette betyder at du ikke selv, ikke engang med god coaching, kan finde vejen ud. Begrebet coaching ligger op ti, at den stressramte selv sidder inde med svarerne og bare skal guides gennem en række  åbne, neutrale ikke-rådgivende spørgsmål.

Men er hjernen ristet af stresshormoner er dette ikke en mulighed, da man som stresset ikke kan svare reflekterende på disse spørgsmål. Man er typisk overvældet, forvirret, udkørt og ude af stand til at træffe selv den mindste beslutning.

En stressvejleder fortæller, hvad du skal gøre i den konkrete situation. I en akut stress-situation (om den så netop er opstået eller har været længe undervejs) har man brug for at fp at vide, hvad man skal gøre - lige nu - for at få det bedre. Altså vejledning til at gøre lavpraktiske ting, som virker her og nu og som giver den fornødne energi og goverskud, så man kan få hovedet oven vande og derefter begynde at løse udfordringerne i ens liv.

Stressvejledning er som et laboratoriem, hvor vi sammen finder frem til de redskaber og små ændringer som virker for lige præcis dig - lige nu. 

Læs mere om online hjælp til stress på min hjemmeside http://www.linedanserinde.dk

__________________________

Karina Anov Chapman
-Linedanserinde.dk
Forfatter, stressvejleder, selvværdsekspert, foredragsholder
http://www.linedanserinde.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Stressvejledning online. Læs mere