Stresscoaching

Blog forfatter
stressetmand

 

Stress handler om en overbelastning. Af din krop og af dit sind. Stress er ikke en sygdom, men en tilstand vi kan komme i, hvis vi gennem længere tid bruger flere ressourcer, end vi i virkeligheden har.

Stress kan ramme alle. Det er altså ikke kun "svage" personer, eller personer med bestemte karakteristika (f.eks. perfektionister og kontrol-freaks), der rammes af stress, selvom det ofte bliver udlagt sådan.

Hvis du læser med lige nu, er du formentllig ramt af stress i en eller anden grad. Måske er du sygemeldt og ramt af alvorlig stress. Måske er du bare der, hvor du mærker en større og større utilfredshed med hverdagen.

Uanset hvor du er på stress-skalaen, kan jeg hjælpe dig med at komme tilbage i en god balance med stresscoaching. Via et intensivt stresshåndteringsforløb hjælper jeg dig med at genfinde roen og overblikket i hverdagen, så du igen kan komme på rette kurs.

Stresscoachingen giver dig teknikker, der med det samme reducerer dit stressniveau markant, og du får teknikker, der holder dig fri for stress resten af livet.

Jeg har arbejdet med stresshåndtering og stresscoaching siden 2006 og har stor erfaring med, hvad der virker mest effektivt i forhold til at komme af med stress. Jeg kan derfor garantere dig et stresshåndteringsforløb, der VIRKER, fordi det indeholder et nøje sammensat udvalg af de bedste og mest forandringsskabende metoder og teknikker indenfor stresshåndtering.

Det er bare at gå i gang - du får det bedre allerede efter vores første møde.

Klik her og læs meget mere om, hvad et stresscoaching forløb kan gøre for dig. Eller kontakt mig med det samme på 20 65 29 66 og find ud af, om forløbet er noget for dig.

__________________________

Lisbeth Fruensgaard, Stresscoach, mindfulnesstræner, forfatter og foredragsholder.
Læs mere på: https://www.lisbethfruensgaard.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Få hjælp til at komme af med stress fra en af Danmarks dygtigste stresscoaches. Dette stresscoaching forløb hjælper dig med garanti tilbage til en hverdag med ro, glæde og balance