Stressekspert Frederiksberg

Stressforebyggelse i virksomheden

Blog forfatter

Forebyg, afhjælp og håndtér stress i virksomheden - det betaler sig!

Stress har store økonomiske konsekvenser for virksomheden. Når medarbejdere oplever lav energi, svigtende hukommelse, lav motivation eller koncentrationsbesvær påvirkes effektiviteten og produktiviteten. Det koster på bundlinjen!

Forebyg stress – i alles interesse!

Tidlig indsats mod stress er i alles interesse. Omkostningerne ved at forebygge og afhjælpe stress - inden det eskalerer - er små i forhold til konsekvenserne (bl.a. langtidssygemeldinger, afskedigelser, opsigelser) ved at lade stå til.

For at knække stresskurven må der gøres en målrettet indsats. Både medarbejdere og ledere har brug tilstrækkelig viden og værktøjer til at reducere, afhjælpe og håndtere stress.

Muligheder?

Coachingzonen har forskellige tilbud og løsninger, der støtter op omkring trivselsoptimering, forebyggelse og håndtering af stress, på alle niveauer i virksomheden

Alle ydelser tilrettelægges i samarbejde med virksomheden, så form, indhold og udbytte matcher både behov, ressourcer, det overordnede mål og ikke mindst målgruppen. Læs mere her

 

Kontakt

Kontakt Coachingzonen for at høre mere om mulighederne for at optimere trivsel - og forebygge stress - på alle niveauer i virksomheden:

Telefon: 61 86 86 11

E-mail: hh@coachingzonen.com

 

__________________________

Henriette Høeg, Certificeret Stresscoach,-rådgiver,-konsulent.
Kontakt +45 61868611. Læs mere https://www.coachingzonen.com/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Stressforebyggelse i virksomheden. Læs mere