Stress Fri - online stresscoaching

Blog forfatter

Stress kan ramme alle. Det er et udtryk for, at du har været under et for stort pres for længe. Vi er alle bygget til at håndtere pres og en vis mængde af stress, men ved langvarig og udbehandlet stress, kan følgevirkningerne være farlige.

Og der er mange ting du selv kan gøre, og også som du kan handle på. 

Læs mere om stress coaching på min hjemmeside: janeviksoe.dk

Fri af stress Online er både til dig som føler dig stresset, men stadig har dit job og hverdag, til dig som er sygemeldt med stress, eller dig som er tilbage på arbejdet men ikke føler du er helt rask og stærk igen, og vil undgå tilbagefald.

Det kan give alvorlige konsekvenser hvis du vælger at overhøre de første stresssymptomer.

Måske ved du, at stress kan forårsage fysiske symptomer, men den hyppigste følgevirkning af stress er faktisk depression, hvis man ikke får hjælp og bearbejdet stressen. 

Stress opstår bl.a. på baggrund af dine tanker. Vi går derfor ind og arbejder med dine tanke- og handlemønstre. Og konkrete værktøjer til at ændre og blive opmærksom på tankerne.

Du får en ny måde at forholde dig til de tanker, bekymringer og handlinger som giver dig stressen. Sammen ser vi på levestil og vaner, der kan udløse stress.

Du får værktøjer til bedre søvn, bedre hukommelse og til at få glæden tilbage. 

Ud over coachingen bruger jeg også mentaltræning som værktøj. Mentaltræninger er præcise guidninger, der har en mental påvirkning af fx forestillinger og handlemåder, uden din kritiske omtanke. Mentaltræningerne giver ret hurtigt en langt bedre nattesøvn, som er vigtig for at du kan få overskud og energi til at arbejde med dig selv.

Efter 14 dage med god behandling kan du regne med at sove bedre. Efter 1mdr. vil du begynde at kunne bruge metoderne til at beslutte, hvilke tanker der skal styre din hverdag.  Derefter vil du løbende opleve at kunne overskue ting igen, og glæden vil vende tilbage. Hukommelsen er noget af det sidste, der bliver normal igen, men du vil opleve en markant forbedring med den rette indsats.

Vi arbejder med uhensigtsmæssige tanker, som skaber dine følelser og handlinger. Så du kan bryde det tankemylder der er med til at du føler, stress og ubehag.

Mange oplever også at stressen bliver ved med at hænge ved, og det er svært at komme af med alle symptomerne, og de ikke føler sig lige så stærke som tidligere. Det kan være meget frustrende, og det er der flere forklaringer på, og der er bestemt også muligheder, for at vi sammen kan få dig derhen hvor du ønsker at være. 

Det er vigtigt at du lærer hvad stress er, hvad du selv kan gøre for at finde ud af stressen og håndtere den, når du mærker stress igen. Det er vigtigt at du lærer at handle på de tegn der kommer til stress, langt hurtigere, så det ikke udvikler sig.

Jeg holder til i Hillerød, og tilbyder også telefoncoaching. Som coach er min tilgang til din behandling primært praktisk og fremadrettet. Værktøjerne skal være lette at implementere i dit liv.

Jeg ønsker det skal være let for mine klienter at mødes med mig, så jeg holder gerne samtaler på tidspunkter, som er foreneligt med jobbet. 

Kærlig hilsen,

Jane Viksø

Professionel Coach og Mentaltræner

__________________________

Jane Viksø, Coach Hillerød
Se mere på https://janeviksoe.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Online stresscoaching - stress Fri. Læs mere