Psykoterapeut Linda Clod Præstholm

Stressbehandling og Traumeterapi

Blog forfatter

Jeg arbejder med behandling af stress, traumatisk stress, traumer og de følger det kan give, så som angst, udbrændthed, træthed, belastningsreaktion, uro med mere.

 

Det er samtale terapi baseret på , Somatic Experiencing®. Det vil sige at det er en metode som først og fremmest tager udgangspunkt i kroppen, som en modsætning til tænkningen. Man kan sige det er en bottom-up tilgang, hvor klassisk kognitiv terapi er en top-down. Det er ikke sådan at kognition og tænkning ikke er i min terapi, det er bare primært med kroppen som anker.

 

Jeg anvender denne tilgang, fordi stress påvirker vores hjerne og nervesystem i en grad hvor tænkningen kan blive sat i anden række. Det kan man opleve ved at man ikke kan nå at styre de reaktioner man har i kroppen. Du kan læse mere HER .

 

Jeg har slev arbejdet i det private og det offentlige, og har også selv oplevet et alvorligt stresskollaps. Min drivkraft kommer fra, at den behandling jeg møtte mange steder ikke matchede min indre oplevelse. Derfor har jeg i dag sammensat forskellige tilgange til stress og traumeterapi, så jeg giver den behandling jeg ville ønske jeg havde fået. Du kan læse om min behandlingstilgang HER.

 

 

 

 

__________________________

Linda Clod Præstholm
Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut SEP, Stresscoach, Sygeplejerske og Yogalærer

www.lindaclodpraestholm.com
T: 22368808
MobilePay: 56959
mail@lindaclodpraestholm.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Stressbehandling og Traumeterapi, få professionel behandling af din stress