Stressekspert Frederiksberg

Stressbehandling i virksomheden

Blog forfatter

Stressbehandling i virksomheden

Mistrivsel og stress store konsekvenser. Derfor er al god grund til at reagere, når en medarbejder viser tegn på stress.

Når en medarbejder oplever at have lav energi, svigtende hukommelse, lav motivation eller koncentrationsbesvær, påvirkes effektiviteten og produktiviteten.

Med en hurtig og målrettet indsats, er det muligt at stoppe stressen i tide. Det er i alles interesse, at stressen ikke eskalerer – og bliver til en overbelastning eller et stresskollaps, med langtidssygemelding til følge.

Muligheder

Coachingzonen tilbyder 4 forskellige stressbehandlingsforløb til virksomheder, der ønsker at støtte ledere og medarbejdere i at forebygge og håndtere akut og længerevarende stress.

Alle ydelser tilrettelægges i samarbejde med virksomheden, så indhold, form og udbytte matcher både behov, ressourcer, det overordnede mål og ikke mindst målgruppen. 

  • Trivselssparring til stressforebyggelse
  • "Tilbage på sporet" samtaler til medarbejdere og ledere, der er akut stressede
  • Stressrådgivning til medarbejdere og ledere, der har været stressede i en længerevarende periode
  • Stressrådgivning medarbejdere og ledere, der er stresssygemeldte  

Baggrund og kompentencer

Alle forløb gennemføres af Henriette Høeg, der har mere end 15 års praksis erfaring som certificeret stresscoach og -rådgiver.

Henriette er certificeret Udviklings- og Proceskonsulent, Træner, MINDStrain coach og metakognitiv stresscoach. Hun arbejder fokuseret, kreativt og målrettet med alle opgaver, der i øvrigt baseres på nyeste litteratur og stressforskningsresultater, kombineret med konkrete værktøjer fra bl.a. NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi.

Sammen knækker vi stresskurven - min hjælp er kun et opkald væk

Kontakt mig gerne for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe virksomheden bedst muligt med at optimere trivslen, forebygge, spotte, håndtere og afhjælpe stress.

 

Henriette Høeg

E-mail: hh@coachingzonen.com 

Telefon: 61 86 86 11

 

__________________________

Henriette Høeg, Certificeret Stresscoach,-rådgiver,-konsulent.
Kontakt +45 61868611. Læs mere https://www.coachingzonen.com/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Stressbehandling