Parterapeut og familieterapeut Haderslev

Stressbehandling i Haderslev og online

Blog forfatter

Sig farvel til tankemylder, uro og stress og goddag til mere nærvær i hverdagen.

Et nærværende liv uden stress, kræver at du tænker mere på dig selv og din trivsel.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal holde op med at tænke på andre, men når vi kører i ring i hamsterhjulet hvor de praktiske ting skal fungere, glemmer vi ofte at have os selv med. 

Måske er du omsorgsperson både fagligt og privat, så er det ekstra vigtigt at du skaber pauser og rum til dig selv og det der betyder noget for dig. 

Stress udløser ofte dårlig samvittighed, vredesudbrud, trang til kontrol, tilbagehold eller misforståelser og Når vi er stresset har vi større tendens til at overtænke og bekymre os.

9 ud af 10 kvinder og mænd oplever er at de taber kærligheden og nærværet til sig selv og dem de elsker når de er stressede. Det de ønsker sig mest er at kunne stoppe tankerne så de ikke styrer så meget.

Det er der råd for ...

Derfor har jeg sammensat et 3 uger basis - forløb.

På basisforløbet arbejder vi med 5 trins modellen til bedre trivsel der sikre dig sammenhæng mellem de 5 ting der skaber et liv i nærvær og trivsel. I forløbet indlægges sparringssamtaler og du har løbende sparring på mail hvor du også modtager de relevante redskaber du har brug for til din træning. 

Forløbet er også sat op som et onlineprogram. så hvis du øsnker at gå til øvelserne på egen hånd uden min hjælp så kan du hente programmet med det samme, det koster 280 kr. 

Du finder mere om selve forløbet HER

Jeg glæder mig til at have dig med.

Kontakt Laila Baltser 

Parterapeut og familieterapeut med speciale i stress, angst og kommunikation i Haderslev og online - telefon: 22 96 66 40 - Mail: lailabaltser@gmail.com 

__________________________

Laila Baltser, Par- og familieterapeut i Haderslev
www.lailabaltser.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Et nærværende liv uden stress