Stress og Angst en folkesygdom, der bør tages meget alvorligt

STRESS OG ANGST
Hvorfor går så mange mennesker rundt og er stressede og angste for at de ikke er gode nok. En undersøgelse viser at 44% af alle danskere føler sig stresset. Hvad gør vi forkert i vores samfund, siden så mange lever med denne stress som en naturlig del af deres hverdag? Er vi ikke gode nok til selv at lytte til vores krops signaler, eller er presset fra omgivelserne for stort? 

Noget må der i hvert tilfælde gøres - vi må stå sammen og stoppe op, for nu er det nok! Det kan jo ikke nytte noget at denne stress epidemi breder sig mere end den allerede er.Du tænker måske, hvordan gør vi, hvad kan jeg bidrage med, eller har du opgivet og tænker det er for stor en opgave og lader det forblive en drøm. Men det behøver ikke være en drøm, hvis du starter med dig selv så smitter det af på dine kollegaer, børnene, familien, vennerne og alle andre du er i kontakt med. Vi kan nemlig godt lide at have det godt og være afstressede, det nyder vores krop og sind. Og husk at: Ro og glæde tiltrækker mere ro og glæde.

Jeg har arbejdet med stress både som tillidsmand og nu som Tankefeltterapeut i min klinik. Jeg hjælper folk der ikke længere kan overskue deres situation pga. angst og stress der styrer deres liv. Og jeg er nået frem til at hvis vi virkelig er parate og aktivt vil dette til livs, så må vi i fællesskab skabe et større fokus omkring stress. Det er både ude på virksomhederne, men også i privaten. Der skal være plads til åndehuller, humor, motion og positiv tænkning, hvilket er nogle af forudsætningerne for at kunne leve et liv uden stress. Så mærk efter - er du stresset, eller kan du se at nogle i dine omgivelser er det, så reager og tag det alvorligt, vi er alle med til at gøre en forskel og vi har alle et ansvar overfor os selv og hinanden.

Jeg holder også gratis foredrag om stress og angst. se kalænderen...

Brith Jacobsen. Tankefeltterapeut og bekymret borger.
mob. 20333457

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Stress og Angst en folkesygdom, der bør tages meget alvorligt