Børn og Unges Trivsel – rådgivning til børn og unge

STRESS HJÆLP - ET LIV I BALANCE

Blog forfatter

STRESS HJÆLP - Få ET LIV I BALANCE

Coaching People tilbyder Stresscoaching og rådgivning til virksomheder og private. Sundt arbejdsmiljø i fokus, fysisk og mental sundhed, samt forebyggende indsatser og personlig udvikling til unge i krise med lavt selvværd. 

Coaching People er en tværfaglig konsulent virksomhed, vi er også tilknyttet Kommunerne som Anden Aktør med tilbud om job-& uddannelsesparathed for udsatte og sårbare unge på kontanthjælp.

WORK - LIFE BALANCE

Erhverv: Gør noget værdifuldt for dine medarbejdere, vi tilbyder Klippekort ordning på 10 sessioner. Klippekortet er fleksibelt og kan bruges af både ledere og medarbejdere.  

Mangler du livsglæde og motivation? Er du ramt af stress eller andre livskriser, tilbyder vi forskellige former for coaching, terapi og rådgivning. Vi arbejder i vore forløb både med krop og sind, så vi herigennem hurtigt og sikkert genopretter, balancen og livsglæden hos vores klienter.

Coaching People Sundhedscenter tror vi på at tidlig indsats gør en forskel. Vi udvikler og støtter unge der har mistet job, eller har svært ved at komme igang med uddannelse grundet lavt selvværd og manglende motivation. Vi har jobrettet udviklingsforløb med sårbare unge på kontanthjælp, som har mistet troen på at mestre hverdagen og livet.

Ring til os 4580 3333 for en uforpligtende samtale.

Coaching People er tilknyttet Kommunerne som anden aktør for udsatte unge på kontanthjælp. Nyhed: job-& uddannelses parathed. 

Vi har igennem mange år haft et godt samarbejde med kommunerne som anden aktør på ledighedsområdet med unge-& jobcentrene. Vi har succesfuldt arbejdet med sårbare og udsatte unge som har haft stress, forskellige diagnoser eller som har været i en livskrise, siden 2004 hvor vi startede virksomheden.

Kontakt os for info og pris: 12 ugers job-& udannelses parathed - et målrettet forløb til ekstra udsatte og sårbare piger.

Vi er et tværfagligt og professionelt team, som er her for dig. Vi skaber glade mennesker i balance.

I 2012 stiftede Heidie Graversen Børns-Trivsel NGO, som hjælper og støtter børn og unge op til 30 år. Efterværns tilbud til nuværende og tidligere anbragte unge. Unik læs mere på www.boerns-trivsel.dk 

Vi glæder os til at blive kontaktet af dig, 

Hilsen dir. Heidie Graversen

__________________________

Børns Trivsel NGO;
T  +45 4580 3333
Mail: HG@boerns-trivsel.dk
Hjemmeside: https://boerns-trivsel.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
STRESS HJÆLP - FÅ ET LIV I BALANCE. Læs mere