Klangoplevelser ved Anne Viese

Stress af med klangkoncert

Blog forfatter

Stress af med klangkoncert

Stress af og kom ned i gear med klangtoner fra syngeskåle og klangskåle

Koncert med klangskåle og syngeskåle er for dig, der ønsker en klangoplevelse, der beroliger og styrker din krop og psyke. Her sidder du med lukkede øjne, så du vender blikket indad og mærker, hvordan du har det.

Tidligere koncert-gæster udtrykker det som "balsam for sjælen" og "at komme hjem i sig selv".

Vi har det oftest med at kigge udad, sanse og fornemme andre og deres energier. Vi er tit dem, der giver og giver, ja vi øser ud af energi, vi egentlig ikke har. Klangkoncerten giver dig en følelse af at befinde dig ved en uudtømmelig kilde af energi, kærlighed, glæde og taknemmelighed.

Hvem har særligt stor gavn af en Klangkoncert udformet som et klangbad?

Mennesker med;

  • et svækket nervesystem
  • “nerverne siddende udenpå kroppen”
  • taktile forstyrrelser dvs. berørings angst
  • chok, traumer eller misbrug med i bagagen
  • stress og symptomer på udbrændthed
  • søvnbesvær

Et klangbad eler en klangkoncert er kort sagt for dig der vil gøre noget rigtigt godt for dig selv - og dine nærmeste.

Jeg udbyder ca 10-12 klangbade eller klangkoncerter om året. Enten i samarbejde med foreninger eller kulturhuse, kirker eller undervisningssteder. Ca halvdelen af koncerterne og klangbadene arrangerer jeg selv. Jeg kan godt lide arbejdet med at markedsføre et produkt og alt hvad der hører med sig, når opgaverne skal fordeles. Nogle kalder mig for den fødte event arrangør. Så ønsker du at arrangere et event med mig, så hjælper jeg gerne med markedsføringen deraf også. 

Klangkoncerter og klangbade er ikke det eneste jeg tilbyder. Jeg er oprindelig uddannet underviser og har derfor også let ved at undervise, derfor har jeg følt det meget naturligt at imødekomme mine omgivelsers ønsker om at lære dem op i mit fag. Klang og Stilheds kurserne lærer deltageren om Klangmassage, håndteringen af skåle og måder at give Klangmassage og klangbad for sine nærmeste.

Klang og Stilhed er et 3 dages kursus som jeg udbyder i København, Skanderborg og hos dem der hyrer mig til at uddanne deres personale, således de kan yde deres brugergruppe den bedste behandling.

Læs mere lige her: klang-oplevelser.dk

De hjerteligste klanghilsner 

Anne Viese

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Klangkoncert med klangskåle og syngeskåle. Læs mere