Stille engle

Nogen har en gang sendt mig en af disse kæde powerpoint præsentationer, hvor der er en masse floromspundne sætninger, lidt kitched musik og smukke billeder som baggrund. Som regel sætter jeg pris på at afsenderen har tænkt på mig, men jeg sender sjældent noget videre. Kun i sjældne tilfælde kan der være noget, som bringer mig til at tænke, at dette kan gøre en forskel for nogle andre, dette kan bringe glæde.

Lige nu tænker jeg på en helt bestemt sætning på et helt bestemt slide nemlig denne sætning:

"Venner er stille engle, som løfter os op, når vi trænger til lidt hjælp", måske citerer jeg forkert her, men det med de stille engle har jeg taget til mig. Sådan er det nemlig med rigtige venner. De er stille engle, som bare stiller op, når man har brug for det, som ikke forventer noget igen, som bare holder af en uden betingelser.

Vi må huske at værdsætte disse engle, for selvom de ikke forventer noget retur, så er deres indsats så utrolig værdifuld. Jeg takker hver dag for de fantastiske venner jeg har, som samler mig op, når jeg er nede, som fryder sig med mig over mine sejre, som græder med mig over mine sorger og som trøster mig, når der er brug for det og som simpelthen gør en forskel i mit liv.

Jeg håber med mit allerinderste, at jeg og andre med mig kan gøre en lige så stor forskel i jeres liv, og løfte jer, når I trænger til lidt hjælp.

Dette må være en hyldest til alle de stille engle derude.

Tusind tak, fordi I rækker uselvisk ud.

Tusind tak, fordi I ved jeres indsats gør en forskel

Tusind tak, fordi I står bi i tyk og tyndt

Tusind tak, fordi I bare er jer

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Stille engle