Mindfulness kurser og coaching

Stilhedsretreat på det smukke Fyn - UDSOLGT

01/11/2018 - 17:00

Giv dig selv et nærende og indsigtsfuldt pusterum.

Under vejledning af undertegnede kan du nu få en meget smuk og mindeværdig oplevelse på det stille og sjælefyldte Sophienlyst Slot omgivet af en skøn og beroligende natur på det smukke Fyn.

Igennem årtusinder er stilheden blevet brugt til at lære dig selv bedre at kende igennem en dyb ro, klarhed og tid til fordybelse, på en måde som ikke er muligt i hverdagen, hvor den konstante informationsstrøm og de mange gøremål forstyrrer.

Dagene vil berige dig med stilhed, meditationer, silent walking, blid yoga, afspænding, refleksion, mindful eating, sund og nærende mad, sunde snacks samt overnatninger på dit eget smukke værelse med eget toilet og bad. Endvidere vil der være mulighed for personlige samtaler, hvis du får behov.

Prisen for ovenstående inkl. 3 overnatninger samt en indbydende forplejning er kr. 3.495,- inkl. moms.

Det sjælefulde slot vil sammen med mig skabe trygge og rolige rammer for nogle helt vidunderlige dage, som vil nære både din krop og din sjæl.

Indtjekning på dit værelse skal ske torsdag, den 1. november 2018 mellem kl. 17.00 og 18.00. Vi slutter retreatet søndag kl. 12.00, så du har lidt tid, inden ugen starter.

For at du virkelig kan give dig selv muligheden for ro og fordybelse, vil der ikke være adgang til tv, computer, ipad, mobiltelefon eller alkohol.

For mig personligt, er et stilhedsretreat den smukkeste gave, jeg kan give mig selv. Jeg er derfor så taknemlig for, at jeg nu får mulighed for at give dig den oplevelse, og så endda på dette skønne slot med en helt fantastisk og stille natur som indramning.

Tilmelding kan ske på mail til cs@yourchoices.dk - skriv dit fulde navn, adresse, telefonnummer samt e-mail. Jeg bekræfter din tilmelding med en faktura. Når du har indbetalt beløbet (som kan betales over 3 rater, dog skal indbetalingen være fuldtendt inden kursusstart), er du endelig tilmeldt. 

Jeg glæder mig til at lade stilheden og min undervisning nære dig.

Kærlige hilsner Charlotte

__________________________

Mange kærlige hilsner
Charlotte Højgaard Siepmann, Yourchoices
http://yourchoices.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Stilhedsretreat på Fyn