Psykoterapeut og spirituel vejleder Jane Mejlhede

Stilhedsretreat

Blog forfatter

Velkommen til A New Beginning Stilhedsretreat på Samsø

I begyndelsen af det nye år, kan du træde ind i et rum af stilhed på den smukke ø Samsø, midt i Danmarks hjerte. Stilhedsretreatet inviterer dig til at skabe plads til selvrefleksion og fornyelse, væk fra den travle hverdag.

Oplev Mellem-rummet på Samsø

Dit fristed er Mellem-rummet på Samsø omgivet af natur. Her finder du det ideelle sted til indre ro og personlig vækst. Naturens magi kombineres med en varm, hjemlig atmosfære, der inviterer dig til at dykke dybt ind i dig selv.

Stilhed og Forvandling

A New Beginning stilhedsretreat tilbyder dig en hellig pause fra travlhed og forstyrrelser. Stilhed omgiver dig, og vi taler kun under vejledning eller i fælles delinger. Du vil opleve stilhedsmeditationer, åndedrætsøvelser og muligheder for bevægelse, samt stille vandringer til vandet, alene eller i selskab med andre.

Nærvær og Selvindsigt

Dette retreat giver dig mulighed for at få dybere kontakt med dit indre selv, din visdom og ro. Stilheden og fraværet af konstant ydre stimulans giver dig mulighed for at finde de skjulte lag af dig selv, som sjældent får plads i hverdagens støj og travlhed. Dit nervesystem får chancen for at slappe af, og du kan genoprette forbindelsen til dig selv.

Din Rejse mod en Ny Begyndelse

Hver dag er en mulighed for en ny start. Nytåret er en særlig tid for fornyelse, og vores stilhedsretreat giver dig det rum, du har brug for, for at skabe en kærlig, bevidst og nærværende start på året.

Er du klar til at begynde året med fornyet energi og klarhed? Tilmeld dig A New Beginning stilhedsretreat, og lad os sammen skabe en transformerende start på året, til glæde for dig selv og verden omkring dig.

SE ALT OM RETREATET HER

 

__________________________

Jane Mejlhede. Psykoterapeut og spirituel vejleder.
Læs mere https://janemejlhede.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Stilhedsretreat: A New Beginning. Samsø