Stilheds rum

Stilheds rum:  Vi etablere et rum i vores indre og vi vælger et sted, hvor vi føler os godt tilpas. Føler os tryg og i sikkerhed. Her udøver vi vores indre stilhed.  Dette sted bliver vores tempel. Det bliver det sted, hvor vi kan hente trøst og inspiration.

Det sted, hvor vi kan side i stilhed, stille i os selv og hvor vi kan få svar på spørgsmål. Vi begynder med at vælge stedet. Det kan være under et træ – ved en sø – på et bjerg – et specielt indrettede værelse – eller i et hjørne af stuen – under et bord eller hvor som helst. Det vigtigste er, at der opstå en følelse af glæde og tryghed. Du kan vælge at indrette et lille alter. Det kan være et lille bord og på bordet kan du vælge at have et lys, et billede af en du holder af – et familiemedlem eller en helgen måske. En sten du har samlet op fra stranden eller noget helt andet. Alt som har en betydning for dig kan komme på dit alter.  Dit stilheds rum, er et sted, hvor du går ind i dig selv og kommer væk fra alle forstyrrende elementer og dog med øvelser, kan du opdage, at du hurtigt kan nå ind til det sted i dit indre, hvor stilheden er der selvom du er opgivet af larmende børn, hunde der larmer og lastbiler der brummer!

Når du får kontakt til din indre stilhed, bliver alt andet overflødige og du opnår et andet sindstilstand, hvor rummelighed er nøgleordet. Du kan nu rumme alt i dit indre stilheds rum. Alt er som det skal være. Enhver situation ses lige præcis for hvad den er, ikke mere og ikke mindre. Der vurderes ikke, der dømmes ikke, men kun observeres. Accept af hvad er, og guddommelige vejledning til at løse de udfordringer vi møder på vores vej bliver vores realitet i denne stille oase udenfor tid og rum.  

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

I dette stille rum genkalder vi kærligheden til os selv og alt skabt. I stilhedens rum skabes alt det nye i vores liv, og hvis vi lytter og handler ud derfra kan vi kun handle i kærlighed.

Det er en meget smuk beskrivelse af stilhedens rum, tak for den

Kærligst Merete

 

Stilheds rum