Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

Stilheds Retreat - Mindful fordybelse med Eve Bengta Lorenzen. Forår, sommer og efterår

11/06/2021 - 00:00

Stilhedsretreat 

 Mindfulness Retræte, stilhed og fordybelse

 

Et Mindfulness Stilheds Retreat er en invitation til et sjældent møde med sig selv. Et​ ​møde hvor en særlig indre fred og dybere indsigt kan udfoldes.

På Stilheds Retreatet udvikles den individuelle mindfulness praksis, så kvaliteter af rent nærvær træder tydeligere frem og giver os mulighed for, for os selv, at opdage en vej til indre frihed og glæde.

Dette bliver muligt, da en særlig form for tryghed, fred og frihed kan opstå, når vi har mulighed for at give slip på hverdagen. Ikke bare på dens pligter og gøremål i almindelig forstand, men også på de underforståede forpligtelser og forventninger, der er forbundet med at samtale og interagere med andre.

Ikke desto mindre, kan der på et stilhedsretreat opstå dybe følelser af fællesskab, selv med mennesker som vi ikke kender og som vi ikke lærer at kende i gennem de sædvanlige interaktioner og historier som vi bevidst eller ubevidst fortæller om os selv og vort liv.

Et fællesskab som paradoksalt nok opstår, når vi kommer helt til stedet i mødet med os selv og mere klart erfarer hvad det vil sige, at være i live, øjeblik for øjeblik. En klar erfaring, båret af mindfulness, der spontant giver anledning til dyb fred, forståelse og medfølelse med sig selv og andre.

Retreatet foregår overvejende i stilhed, men med guidning i formel mindfulness praksis. Foruden siddende mindfulness meditation, også yoga, walking meditation, loving-kindness praksis mv. I løbet af dagene vil der være tid på egen hånd samt mulighed for personlig meditations-vejledning.skt brigitta

 

Sommer, 11 - 16. juni 2021 i Maribo
6 dages klassisk stilheds retreat med guided mindfulness meditation og mindful yoga.

 

Se alle stilhedsretræter her med opdaterede datoer m.m.

http://mindfullife.dk/mindfulness-retreat/stilheds-retreat/


Undervisere:
Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen


Deltagelse:
Disse Stilheds Retreat har et begrænset antal pladser, men er åbne for alle, med forudgå-ende meditationserfaring og et ønske om at fordybe sig i mindfulness meditation og stilhed.

Tilmeld dig via mail til kontakt@mindfullife.dk og skriv et par ord om din motivation, din erfaring med meditation, mindfulness og stilheds retreat; hvorefter du vil modtage yderligere oplysninger.​

 

eve_robert1-300x200

Underviserne Robert og Eve

Stilhedsretreatet finder du på mindfullife.dk, klik her

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Stilheds Retreat - Mindfulnes med Eve Bengta Lorenzen. Kloster nær København