Klangoplevelser ved Anne Viese

Stilheds klangkoncert med Anne Viese i Odense

Stilhedsklangkoncert til frekenser og toner fra syngeskåle, klangskåle, hand pan, hang drum, gong og klokker. Læn dig tilbage, luk øjnene og oplev klangenes stilhedsskabende nærvær.

Jeg har de sidste fem år lavet klangkoncerter.

Stilhedsklangkoncerter varer sammenlagt en time og inkluderer ordløs sang og toning. Når vi toner og synger uden ord, skabes en særlig fællesskabsånd. Vi fletter så at sige et tæppe af klange og overtoner, når vi gennem ordløs sang forbinder os til sjælens grundklang. 

Jeg kunne skrive en stil så lang om klang og ordløs sang, men det er jo ikke meningen  meningen er, at man som publikum kan deltage og dele oplevelsen, så du tager klangene ind. Når du lukker ordene ude kukker du stilheden ind. Og når du kan (og tør) opleve stilheden, bliver det muligt at lytte til sjælens budskaber. Det er en form for meditation gennem ordløs sang og klang.

Læs mere her https://anne-viese.nemtilmeld.dk/ og lad dig friste af mine kommende klangkoncerter. Når du tager et skærmfoto af dette skriv får du kr. 50 i rabat, send blot fotoet som SMS til 60661631, og fortæl mig hvilken dato du vil med.

 

Bedste klanghilsner

Anne Viese

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Stilheds klangkoncert med Anne Viese i Odense