Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

Stemmens Magi, Maribo Kloster 5 - 8 Sept. 2024

05/09/2024 - 16:30
05/09/2024 - 16:39

‍”Legemet må bringe sin stemme i samklang med sjælen for at hæve sig op til Guds lovprisning.”  Hildegard von Bingen

Stemmen videregiver følelser og vibrationer. Vibrationerne mærkes ikke kun af andre, men i lige så høj grad af os selv. Kroppen og det bioenergetiske felt påvirkes af stemmen. På godt og på ondt. 

Men indlejret i vores autentiske og helt unikke stemme er der en glædesfyldt værens kvalitet. Gennem kontakten til den indre stemme, slår vi en tone an, der højner vores frekvens og bringer kohærens.

Kroppen er som et instrument som stemmen får til at vibrere. På dette retreat vil vi udforske stemmens magi og opdage kroppens stemme.

Alle kan være med. Dette handler ikke om at være god til at synge, men om at lade din unikke stemme slå tonen an. Stemmen skabes i kroppen via et samspil mellem åndedrættet, struben (hvor stemmelæberne bor og hvor lyden starter) og dine klangrum i hals og mund.

Ved at åbne kroppen og struben, skaber vi bedre rum for stemmen. Igennem meditation og stemmeøvelser, enkle strofer & enkle sange, vil vi træne vores bevidsthed om krop og stemme. 

I kærlig samklang med gruppen vil vi udvikle vores evne for lydhørhed, nærvær og indlevelse.

Skt. Birgitta klosteret i Maribo tilbyder de allerbedste rammer for vores retreat. Vi kan lade os inspirere af nonnernes sang i kirken og af naturens sang omkring os. Roen, stilheden og venligheden i klosteret støtter fordybelsen og bringer os i samklang. 

 

“Jeg skal fortælle dig hemmeligheden ved sangen. Du lytter til dig selv, når du lytter til en sang. Enhver har en sang i sin sjæl, og du hører din egen sjæl i enhver sang. Den, der har en smuk sang i sjælen, ejer evnen til athøre andres smukke sange.” (Mihály Babits)

undervisere:

Eve Bengta Lorenzen; Meditationslærer, MBSR og Self-Compassion Instruktør- og supervisor, forfatter, forskningsunderviser, sproglærer, krops- og ernæringsterapeut.

Dorte Hyldstrup; Dorte er en erfaren stemmetræner. Hun er uddannet fra Det Kgl Danske Musikkonservatorium og videreuddannet som Estill Mentor & Course Instructor. Har desuden en master i NLP.

Ankomst og indkvartering fra kl 15. Undervisningen starter kl 16.30 den 05.09 og slutter ved frokosttid den 08.09.

Pris: 7.500, - inkluderer: Undervisning, individuel vejledning, helpension samt overnatning i enkeltværelse med eget bad.

Tilmelding

 

 

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Meditation & Stemme, Retræte