Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

Spirituelle foredrag

Blog forfatter

I mine spirituelle foredrag får du nye vinkler og perspektiver på dig selv og på livet.

Du kan f.eks. høre om grundprincipperne i Loven om Tiltrækning, den af de universelle love, som du 24-7 skaber dit liv igennem, uanset om du er bevidst om det eller ej.

Når vi snakker Loven om Tiltrækning, er vi også nødt til at snakke vibrationer. Og allervigtigst; hvordan hæver du dine egne vibrationer, så du kan komme derop på vibrations-stigen, hvor Loven om Tiltrækning let og ubesværet kan komme til at levere sine gaver i form af højt-vibrerende tilstande til dig?

Igennem de spirituelle foredrag kan du også få inspiration til at komme i dybere kontakt med din sjæl og begynde at skabe det liv din sjæl ønsker sig - det, som vi også kan kalde dit livsformål.

Og du kan få indblik i den altafgørende selvkærlighed - hvad er det, hvorfor er det så vigtigt at vi lærer det og hvordan praktiserer vi egentlig selvkærlighed?

Skab dit liv er et af mantraerne, som ligger som en rød tråd gennem alle de spirituelle foredrag. Herfra kan de tage forskellige drejninger, alt efter deltagergruppe og sammenhæng.

Men fælles for dem alle er empowerment - at du får hjælp til at tage kraften hjem til dig selv, så du bliver i stand til at tage det fulde ansvar for den kreation, som er dit liv og begynde at om-skabe det, som du ikke trives med.

Og så du kan hæve dine vibrationer og starte en opadgående spiral, hvor du vibrerer af din sjæls-essens og kan begynde at give de gaver til verden som du og din sjæl er kommet for. 

Læs mere om mine spirituelle foredrag her

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer, coach og sangskriver
http://www.empoweryou.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Spirituelle foredrag. Få nye vinkler på dig selv og livet