Certificeret lifecoach og mentor Tine Hallum på Djursland.

Mentor og lifecoach Tine Hallum

Blog forfatter

Spirituel coaching og mentoring.

Som spirituel coach og mentor, har jeg nogle gode konkrete id life coach-redskaber til at bevidstgøre og bearbejde de mange udfordringer livet kan byde på, samt en personlig spirituel tilgang til disse udfordringer.

Læs mere lige her: tinehallum.dk 

Det spirituelle menneske.

De senere år har der været meget fokus på ånder og døden i medierne, eksempelvis "åndernes magt" og "mellem liv og død." Mange mennesker finder det spændende og skræmmende på samme tid.
Vi har brug for at finde vores egen spirituelle styrke og identitet, før vi går på opdagelse i den åndelige verden. Ellers kan vi blive endnu mere frygtsomme og spiritualitet er meget mere end åndelig kontakt. Når vi har vores egen spirituelle fundament, med større perspektiv på liv og død og er blevet mere afklaret på vores plads i det store univers, kan vi bedre gå ud og plukke i de mange tilbud der er på markedet i dag. Vi vil ikke være så autoritetstro og ofre vores sunde fornuft, men kan med god og sund skepsis vælge til og fra. Vi vil finde at meget af det som betog os tidligere, er fuldstændigt uinteressant når vi finder vores sande identitet!

Vores sjæl kalder på os, taler til os i stilheden og venter med dyb glæde og fred. Når vi gennem meditation og bevidsthed øver os i at lytte, vil vi finde dyb meningsfuld væren.
 

 

Spirituel coach og mentor Tine Hallum.

Som spirituel coach og mentor samler jeg, i høj grad, min tillærte viden og egne erfaringer. Jeg oplever at de personlige erfaringer jeg har gjort mig, arbejdet med klienter, mine uddannelser og bøgerne jeg har studeret giver mening og sammenhæng. Jeg får til stadighed udvidet mit perspektiv. 

Det hele hænger så fint sammen!

Eksempler på mit personlige arbejde.
Jeg har, i mit indre arbejde, været fokuseret på at konfrontere de områder der tyngede mig og begrænsede min livskvalitet. Eksempelvis behovet for anerkendelse, frygten for forandring og mit forhold til smerte og død. Jeg har igennem årene arbejdet på at få et rigtig godt kendskab til ego'et og hvordan det bedst kan tjene os. Vi kan virkelig drage nytte af denne styrke og fremdrift der ligger i at have et godt, sundt ego, der kender sin plads.
Jeg finder at der, særligt i dette personlige arbejde med ego'et, har været utroligt meget humor.

Det har også været vigtigt for mig at finde en sund balance mellem kost, motion og levevis i øvrigt, uafhængig af kure og modefænomener. Det har været godt at finde min egen måde at skabe balance mellem min livsstil og mine tanker og følelser, med veltilpashed og god samvittighed.

Værktøjet, øvelserne, de forskellige måder at meditere på og det indre liv der har udfoldet sig (og manifesteret sig), vil jeg elske at give videre til dig!


En ny verden åbner sig her!
Jeg har i forbindelse med mit indre arbejde studeret sammenhængen mellem videnskab og mystik, jeg har læst om metafysik og spirituel udvikling. Under min uddannelse som
id mentor har jeg især haft fokus på sammenhængen mellem vores chakras og vores livskvalitet. Jeg har lært meget om hvordan følelsesmæssig og fysisk smerte kan lindres ved at øge bevidstheden om vores chakras og energetiske tilstand. 

 

Under mine øvrige specialer, kan du læse mere om hvordan jeg arbejder.
Du kan bestille en tid på info@tinehallum.dk
Se øvrig information på min profil. 

 

Kærlige hilsener

Tine Hallum,
Mentor og Lifecoach. 

 

__________________________

Tine Hallum, mentor og lifecoach, Djursland.
Meditation og livskunst.

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Spirituel coaching og mentoring af Mentor og Lifecoach på Mols Tine Hallum på levlykkeligt.dk