Psykoterapeut i Helsingør

Spirituel healing

Blog forfatter

Healing er det engelske ord for helbredelse eller at gøre hel.

Du kan vælge at få healing udelukkende for at blive dejligt afslappet og føle velvære. Det hjælper fx rigtig godt på en stresset krop. Du kan også vælge at få healing for at få hjælp til at løse nogle af dine problemerområder.

Behandlingerne kan gives som enkeltbehandlinger eller som et forløb  med en uges mellemrum og ved akutte problemer  2-3 gange med 3-5 dages mellemrum afhængig af problemet. Når der ønskes et dybere transformerende arbejde anbefaler jeg dog syv behandlinger med 3-5 uger imellem hver behandling.Det giver langt det bedste resultat.

Jeg er certificeret Theosis-healer. Healingen bygger på den græske mystiker Daskalos’s visdom og teknik, og omfatter healing af både organer, chakra og energistrukturer. Healingen kan hjælpe med at lindre fysisk og psykisk smerte, skabe balance og udrense begrænsende og uhensigtsmæssige mønstre. Healingen foregår på et fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt plan.

Inden selve healingen har vi en snak om, hvad du ønsker at få ud af healingen. Selve healingen foregår ved, at du ligger på briksen med et tæppe over dig. Jeg holder min hænder på dig forskellige steder på kroppen, mens du blot slapper af. Mange falder i søvn undervejs. Selve healingen varer 40-45 minutter, men healingen vil arbejde videre i dig dagene efter.

Du kan læse mere om healingen på http://anettesiff.dk/healing.html

__________________________

Anette Siff Eskildsen
Psykoterapeut MPF, Aura Soma terapeut, spirituel healer
Læs mere på http://anettesiff.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Healing på et fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt plan. Læs mere