Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

Spirituel Coaching. Skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning

Blog forfatter

Ud over kurser, foredrag og e-kurser i Loven om Tiltrækning, tilbyder jeg spirituel coaching. Jeg kalder det spirituel coaching fordi vores udgangspunkt er principperne i de universelle love, og altså særligt Loven om Tiltrækning.

Coaching sessionerne kan foregå hos mig i Nykøbing Sjælland, over Skype eller hos dig, hvis vi kan få det til at passe.

I spirituel coaching bruger vi vores viden om Loven om Tiltrækning og de øvrige universelle love til at få et større perspektiv på det liv, der er dit.

Du vil få en klarere forståelse for, hvorfor dit liv er som det er nu, og hvad du kan gøre for at bringe det derhen, hvor du ønsker det, så du øger din trivsel og din livsglæde.

Grundstenene i Spirituel Coaching

Grundstenene i coaching sessionerne og i processen med at skabe det liv du ønsker dig er:

  • selvkærlighed

  • selv-empati

  • selv-respekt

  • selv-kendskab

  • selv-ansvar.

Jo bedre du bliver til at lade disse nøgleord være den røde tråd i dit liv, jo mere tager du kraften hjem til dig selv. Du opkvalificerer alle områder af dit liv og øger din livsglæde og din trivsel. Desuden bliver både relationen til dig selv og til andre mennesker mere givende og meningsfuld.

En anden grundsten i spirituel coaching er, at vi sammen vil afdække din passion, fordi din passion fortæller dig noget vigtigt om dit livsformål eller din livsopgave. Det, som du er kommet for eller det, som din sjæl ønsker sig. Kært barn har mange navne :-)

Denne kontakt til din passion og dit livsformål er en vigtig grundsten, fordi det er den sikreste måde til at hæve dine vibrationer.

Desuden vil vi have meget fokus på dine behov og ønsker, da opfyldelsen af dem er en forudsætning for en høj følelsesmæssig grundtilstand, som er det samme som et høj grad af livsglæde. I Loven om Tiltrækning -sprog kan vi ogspå kalde det et højt vibrationsniveau.

Når du har en høj følelsesmæssig grundtilstand, kan du meget lettere tiltrække endnu mere af alt det gode, som gør dig glad og tilfreds, og som gør dit liv meningsfuldt og fuldbyrdet.

Spirituel Coaching - supplement eller alternativ til e-kurser

Spirituel Coaching kan foregå ved at vi mødes én gang eller over flere gange, det er helt op til dig. Vi kan enten mødes face-to-face eller over Skype hvis vi bor langt fra hinanden.

Coaching sessionerne kan også bruges som supplement til mit e-kursus i Loven om Tiltrækning. Undervejs i arbejdet med de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv, kan det være en fordel at have én-til-én coaching sessioner.

Her kan jeg give dig sparring og inspiration i forhold til de spørgsmål og den tvivl og modstand, der dukker op i dit arbejde med de 5 nøgler.

Bemærk: Hvis du køber hele e-kursus-forløbet med alle 5 nøgler, får du coaching sessioner til bonus-pris. Du betaler 500 kr. pr. time, hvor normalprisen er 800 kr. pr. time.

Uanset om du bruger  coaching sessionerne som alternativ eller supplement til e-kurset - og uanset hvad du er utilfreds med i dit liv - vil coaching hjælpe dig ind i en positiv spiral, hvor du målrettet hæver dine vibrationer og tager kraften hjem til dig selv.

 

Læs mere om spirituel coaching her

Læs mere om mit e-kursus her

Se introduktionsvideo til e-kurset her

Se mit video foredrag om Loven om Tiltrækning her

 

 

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer, coach og sangskriver

http://www.empoweryou.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Coaching - Spirituel Coaching i Loven om Tiltrækning