Thetahealing Helle Brinch

THETAHEALING KURSUS: Spar op til kr. 1400,- inden 20/7

I 2010 mødte jeg den mest transformerende metode til at arbejde med klienter, da jeg var på kursus med en israelsk kvinde i ThetaHealing. Selvom jeg allerede har flere terapeutiske uddannelser og en hav af kurser bag mig, har jeg aldrig mødt en metode der kan gå så dybt samtidig med at den er blid og kærlig.

I ThetaHealing forenes terapi, healing, coaching og clairvoyance i en fantastisk effektiv og transformerende enhed, hvor det healende arbejde sker i kontakt med den universelle energi, som vil spejle dig i din højeste sandhed og absolutte potentiale - hvilket er virkelig powerfuldt.

Som ét af de stærkeste redskaber, vil jeg lære dig at finde den "læreprocessen" i enhver relation/hændelse og bruge denne til at forløse den enkelte hændelse, negative relation eller traumet og ydermere skabe grobund for tilgivelse af dig selv og andre. Du vil desuden lære hvordan du finder helt ned til "roden" af alle destruktive overbevisninger samt hvordan de kan forløses og erstattes med sande og konstruktive overbevisninger. Da vores overbevisninger har betydning for vores psykiske og fysiske helbred samt hvilket liv vi tiltrækker, vil en ændring af dine overbevisninger påvirke alle aspekter af dit liv.

ThetaHealing er udbredt i mere end 117 lande og understøttes videnskabeligt af PhD Bruce Lipton, der er forfatter til bogen "Intelligente Celler". Under healingen er klient og udøver i theta-hjernebølger, som sammen med energetisk arbejde, ifølge Bruce Lipton, er hovedbestandelene i transformerende behandling.

Uddannelsen er opdelt i to hoveddele, hvor den ene især henvender sig til dig der ønsker at anvende kurserne til eget behov og en overbygning til dig der ønsker at være arbejde som ThetaHealer. Alle kurser kan dog tages separate!

Næste uddannelse starter 17. august. Læs mere på : http://www.hellebrinch.dk/thetahealing-efterar-18/
mail til: heartacademy.dk@gmail.com
eller ring til : 22431717

Kom til gratis intro dag 19/7 i Charlottenlund: http://www.hellebrinch.dk/foredrag/

Kærlige hilsner

 

Helle Brinch

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
THETAHEALING KURSUS: Spar op til kr. 1400,- inden 20/7