Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

SPAR 50% på produkter der hæver dine vibrationer

OBS: Slutter i aften kl. 24.

Få e-kurser og guidede meditationer, der fjerner de sidste rester af den gamle energi i dit system.

Her får du forskellige hjælpepakker til dine vibrationer. Med pakkerne får du hjælp til at befri dig selv og dit system for egoets lavt-vibrerende frygt, som stammer fra 3. dimension - og bevæge dig op til sjælens højtvibrerende tillid og kærlighed i 5. dimension.

Vigtige redskaber at have ved hånden i disse tider, hvor vi oplever den gamle energis sidste krampetrækninger, og hvor den nye energi for alvor banker på døren og beder os om at sætte en kærlig og tillidsfuld retning for et højtvibrerende liv fremover.

Der er 3 hjælpepakker ialt: den lille, den mellemste og den store.

 

Den lille pakke består af 6 MEDITATIONER TIL SJÆLEN, som allesammen arbejder i din underbevidsthed med at rydde op i gamle, udtjente tankemønstre og transformere dem til nye, styrkende og kærlige mønstre.

 

Den mellemste pakke består af de 3 e-kurser i SELVKÆRLIGHED, TILGIVELSE og TAKNEMMELIGHED - de 3 vigtigste veje til høje vibrationer.

Kurserne består dels af undervisnings-videoer, som giver dig indsigt i betydningen af de 3 veje set i lyset at den nye energi. Dels af redskaber i form af guidede meditationer og øvelser, som du tager ind i din dagligdag for at skabe højere vibrationer i dine tanker, følelser og handlinger.

 

Den store pakke består af e-kurset MANIFESTER DIN LIVSDRØM - skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning.

Kurset er bygget op over de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv, som er designet til, at du sætter kursen mod et liv, hvor du udlever dit livsformål.

Alle 5 nøgler (moduler) består af en undervisningsvideo på ca 1 time, 1 eller 2 øvelser og 1 eller 2 guidede meditationer.

Du starter med at finde ind til dit livsformål (nøgle 1), sætte dit store selv på førersædet på rejsen mod dit livsformål (nøgle 2) og undervejs skabe og bevare en høj vibration i dine følelser, tanker og handlinger (nøgle 3, 4 og 5).

 

OBS: Hjælpepakkerne kan købes med 50% rabat til og med 1. juni. Derefter vender prisen tilbage til normalpris. Når du køber, får du al materialet til download og evig eje på din egen computer. Så du kan altså godt købe nu, mens du får rabat, og først gå i gang med at arbejde med materialet senere på året, når det passer dig. 

Læs mere om de 3 hjælpepakker og køb HER

 

PS: Ekstra hjælpepakke:

Da tiden lige nu kalder os så inderligt til at begynde at udleve vores livsformål, kan du til og med 1. juni også købe nøgle 1 i MANIFESTER DIN LIVSDRØM som særskilt e-kursus med 50% rabat.

Titlen på denne nøgle er FIND DIN PASSION OG FORMULER DIN VISION. I undervisningsvideoen i dette e-kursus guider jeg dig igennem en proces kanaliseret af ærkeenglen Michael, som leder dig til en klarhed over, hvad dit livsformål er, og dermed hvad din sjæl ønsker sig i dette liv. Desuden får du øvelser og guidet meditation som støtter dig på rejsen mod at udleve dit livsformål.

Læs mere om nøgle 1 HER.

Læs mere i mit blogindlæg HER - om baggrunden for hjælpepakkerne og om, hvorfor det er så vigtigt, at du giver slip på den gamle energis koder i dit system nu.

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer,coach og sangskriver
http://www.empoweryou.dk
http://www.anerkendendekommunikation.dk
http://www.ianneia.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
SPAR 50% på produkter der hæver dine vibrationer