Klangoplevelser ved Anne Viese

Sove klangkoncert - Klangbad hele natten i Odense - Nyhed

18/10/2019 - 20:17

Sove klangkoncert til tonerne fra syngeskåle og klangskåle, klokker og tromme, gong og regnstok. Overrask din veninde eller kæreste med et “klangbad” gennem hele natten. Medbring blot dit sovegrej og kør ud til adressen i Odense syd. 

Anne Viese har gennem det seneste år været foregangskvinde for initiativet, hvilket ikke er set andre steder i Danmark. Som udgangspunkt ville hun kun tilbyde dette eksklusive klangskåle event for sit netværk i Skanderborg området. Men på grund af den overvældende interesse klangbad hele natten nu har fået, har hun fået mange opfordringer til at tilbyde klangoplevelsen i hendes hjemby Odense.

Fredag i efterårsferien kan du opleve at sanse klangnattens frekvenser, der går fra de dybt meditative til de mere lette klangtoner. Selvom du ikke tror du får lukket et øje i løbet af natten, så vil du føle dig særligt beroliget efter et klangbad der varer en hel nat. 

Klangbadet spilles op fra flere lydkilder i lokalet hos Gotved Energi i Højby. Har du brug for at stækkke benene i nattens løb, kan du blot gå ud i den friske natteluft uden at blive forstyrret af byen pulserende liv. I Højby i den sydlige ende af Odense virker somom du er kommet på landet!

Læs mere om initiativet her eller forudbestil dine billetter: https://anne-viese.nemtilmeld.dk/82/ 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Klangbad hele natten i Odense ved Anne Viese