Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Sov dig til mere overskud

Dette indhold er sponsoreret

Sover du i en gammel og medtaget seng, i en for lille seng eller har du en for hård eller blød madras, kan det have konsekvenser for din søvn. Det er nemlig vigtigt at være klar over, hvilke behov din krop og dit sind har, når du sover eller skal til at sove. Har du en seng der lever op til de behov, har du skabt de bedste forudsætninger for en god nats søvn og mere overskud om dagen. Har dit sind eksempelvis brug for ro og velvære, inden du skal sove, kan en sengs udtryk og materialer have en indvirkning på din søvn. Men det er også vigtigt at være opmærksom på eventuelle kropslige skavanker, for eksempel hvis du har rygproblemer eller problemer med skulderen.

Find en velourseng og skab et varmt udtryk

Når du kigger efter senge, er der mange forskellige slags på markedet, der alle har forskellige funktioner og fordele. De har også forskellige look, og kan give forskellige slags udtryk i soveværelset. I øjeblikket er veloursenge for eksempel meget in og giver et moderne, roligt og varmt udtryk i soveværelset. Et udtryk der kan sprede sig til dit indre og give dig velvære og ro, når du skal sove. Man behøver da heller ikke gå på kompromis med kvaliteten, når man ønsker sig noget moderne med et luksuriøst look. Der findes flere forskellige veloursenge på markedet i alverdens farver, det handler kun om at finde den perfekte til dig.

Vælg en elevationsseng for ekstra komfort

Ønsker du dig mere komfort i alle afskygninger, er det en elevationsseng, du skal kigge efter. Elevationssenge sikrer dig de bedste liggepositioner, da du altid kan tilpasse sengen lige efter dig. Har du tendens til hævede fødder, kan du med fordel sove med benene lidt højere oppe, har du dårlig ryg, kan du indstille sengen efter bedst mulig støtte, osv. Du vil med en elevationsseng sikre de bedste forudsætninger for en god søvn og dermed mere overskud i hverdagen.

King size seng

Er I to i sengen kan det nogle gange blive lidt tæt, og man kan måske komme til at ramme hinanden i søvne eller den ene kan fylde lidt for meget. Det kan også være I har børn, der ofte kommer ind til jer om natten og ønsker at sove i mellem jer. Måske har I en hund, der også ønsker at sove hos jer. Uanset grund til at i synes sengen er for lille, vil det være en stor fordel at kigge på king size senge. På den måde vil I ramme hinanden mindre, kunne fylde mere og der vil være god plads til eventuelle børn eller hunde.

 

 

Relaterede artikler efter områdeSov dig til mere overskud