Solskin i hjertet: Yoga-Retreat på Samsø

27/07/2020 - 11:00

Luk solskinnet ind i hjertet, fordyb dig i Hatha, Flow yoga og Meditation og tag med på retreat på Mellem-Rummet, det fantastisk gennemførte og lækre retreat-center. Fem dage med ro i krop og sjæl, indblik i hjertet og udsyn over det samsøske landskab.

 

Vi dyrker yoga og meditation to gange om dagen, i 2-2½ times forløb. Om morgenen Hatha-yoga med fokus på at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Om eftermiddagen en mere flydende og dynamisk yoga, der også udfordrer kroppen, og hvor alle bevægelser er kædet sammen i et legende flow. Niveauet tilpasses den enkelte deltager, og man vælger selv om man vil hvile sig eller gå på hænder. Begyndere som øvede er velkomne.

 

Midt på dagen er der mulighed for at bade, vandre i naturen, slå vejrmøller eller stirre på en sten.

 

Mellem-rummet er et kursuscenter i en smukt istandsat trelænget gård – lys, imødekommende og fuld af harmonisk energi. Den gamle lade er forvandlet til en utrolig smuk yogasal hvor de fritlagte bjælker er bevaret og masser af ovenlys trænger ind. Værelserne er, med deres enkle, lyse og æstetiske indretning, et skønt sted at trække sig tilbage til når man har brug for en pause. Desuden er Mellem-rummet omkranset af en stor dejlig have, stier og naturskønne åndehuller med en lille sø og bålsted. Stranden ligger i gåafstand fra gården mod vest.

 

Maden er vegetarisk, økologisk og superlækker, vi har selv vores superkok med og deltagerne hjælper til med lidt madlavning og opvask efter et skema.

 

Yogaferie-info:

Underviser: Sisse Siegumfeldt

Start: Mandag d. 27. juli 2020 kl 11

Slut: Fredag d. 31. juli 2020 kl 11

 

PLADSER: 18

 

For ca. 18 t. yoga incl. kost og logi:

Enkeltværelse 6200,- (Kun 3 stk.)

 

Dobbeltværelse pr. pers. 5200,- (du kan tilmelde dig dblt. værelse også selvom du rejser alene)

 

Stort 4-mands-værelse pr. pers. 4400,-

 

Mere info og tilmelding: https://www.blaahimmelyoga.dk/solskin-i-hjertet-yogaretreat-paa-samsoe/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Solskin i hjertet: Yoga-Retreat på Samsø med Sisse Siegumfeldt Blå himmel Yoga