Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Snyd dig til en højere selvsikkerhed med lækkert tøj

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Vi kender alle udtrykket, at klæder skaber folk. Det er dog noget, som mange tænker, ikke gælder længere. Vores tøj bliver i dag valgt ud fra en lang række forskellige grunde. Det kan være, at vi gerne vil tage hensyn til miljøet, have noget praktisk tøj at have på på arbejde, eller vælger tøj ud fra, at der er bestemte dele af vores krop, som vi godt kan lide er dækket til.

Men faktisk er det sandt, at klæder skaber folk. Undersøgelser har vist, at folk, der har et lavt selvværd faktisk få et højere ved at tage det rigtige tøj på. Det kan være, at du har set noget tøj, hvor du tænker, at sådan en som dig ikke kan gå i det, fordi du ikke er selvsikker nok. Men har du prøvet at tage det på? Hvis ikke burde du gøre det, i hvert fald nede i butikken. Du kan opleve, at det at gå i lækkert tøj er med til at gøre, at du får det bedre med dig selv. At du får lidt mere selvtillid, fordi du turde tage tøjet på.

Tøjet skal være behageligt og rart at have på

Du skal selvfølgelig ikke gå på kompromis med dine andre krav til dit tøj, når du leder efter tøj, der kan gøre dig mere selvsikker. Det er for eksempel stadig vigtigt, at du vælger tøj, der sidder behageligt på kroppen, hvis det er den slags tøj, som du har det bedst med, eller at du vælger noget tøj, der ikke er for udringet, hvis du ikke har det godt med det. Men der findes ofte mærker, der gør det muligt at kombinere begge dele. Mærker, der laver virkelig lækkert tøj, der er behageligt og kan være med til at gøre dig mere selvsikker.

Et af de mærker er for eksempel Stine Goya. Det er flot farverigt tøj, hvor der virkelig vil blive lagt mærke til dig, når du har det på. Det kan være svært at klare, når du ikke er så selvsikker, men det kan netop være en del af din rejse, at du går i lidt flere farver.

Hvis du er ved at komme dig over at have været stresset eller deprimeret, har du sikkert tidligere haft dage, hvor det var en kamp for dig at komme ud af sengen og få tøj på. Der tog du bare et eller andet tøj på, fordi du skulle. Måske var det ikke engang altid, at du orkede at tage rigtigt tøj på og endte så med at gå at handle i nattøj. Tøjet fra Stine Goya kan netop være et symbol til dig selv om, at den periode nu er bag dig, du kan find udvalget her.

Tøjet er ikke alt

Hvilket tøj du går med, er selvfølgelig kun en lille del af det at blive mere selvsikker. Når du er i gang med arbejdet sammen med en psykolog eller en coach, kan nyt tøj aldrig erstatte de mange gode ting, som de kan sige til dig og hjælpe dig med.

Men du må heller ikke underkende, hvilken betydning dit tøj har for, hvordan du opfatter dig selv. Hvis du føler, at du ser godt ud i noget tøj, vil det være naturligt for dig, at du føler dig lidt mere selvsikker. Og hvis du netop som nævnt ovenfor har brugt rigtig meget tid i dit nattøj, kan dit nye tøj også være et tegn på, at du er kommet over den periode.

Nogle taber sig eller tager meget på i forbindelse med en livskrise. Der kan det nye tøj også være en måde at omfavne din nye krop og klæde den i noget flot tøj, der virkelig passer til den. Frem for at hakke på dig selv over, at du ikke længere kan passe dit gamle tøj.


 

Relaterede artikler efter områdeSnyd dig til en højere selvsikkerhed med lækkert tøj