Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Slutspurt: Oplev topnavnet Brian Mayne og forny dit liv og arbejde

12

Brian Mayne har for nyligt indtaget Norge med storm, og blev ikke for ingenting kåret i 2010  til Englands bedste Speaker af The Academy of Chief Executives (ACE). Brian Mayne bliver anbefalet af mange bl.a. af Anthony Robbins, hvor Brian Mayne er fast underviser på hans "Business Mastery" koncept.


Nu har du mulighed for at være blandt de første i Danmark til at lære at bruge den teknik som har gået verden rundt: GOAL mapping-teknikken til at nå dine mål både professionelt og privat.

Uanset hvilket område, som du ønsker at udvikle (salg, relationer, helbred, familie, mentalt overskud etc.) så vil GOAL mapping hjælpe dig til at opnå det. Det særlige ved GOAL mapping-teknikken er at den aktiverer begge hjernehalvdele efter en dokumenteret 7-trins model og øger derved målopnåelsesgraden markant.

GOAL Mapping-konceptet, som blandt andre Siemens, Microsoft, Coca Cola, British Telecom nu også det norske Postvæsen, samt 500.000 børn i engelske skoler benytter til at opnå radikalt bedre resultater. 

Et fantastisk og samtidig enkelt værktøj til at fremmme positiv forandring, mere mening og mere livskvalitet på alle planer.

Så giv dig selv den gave at møde manden.

Få mere info om tilmelding og arrangementet som finder sted i Århus og København, hhv. d. 6 og 7 februar. Klik på links herunder:

Brian Mayne i Århus Musikhus d. 6 februar kl. 16.15-18.45

Brian Mayne i Charlottehaven København Ø. d. 7 februar Kl. 16.45-19.15

 

__________________________

 Reklame & PR Bureauet Levlykkeligt Live

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Brian Mayne Goal Mapping teknik fornyr dit liv og arbejde. Læs på Levlykkeligt.dk