Slip stress og traumer - gruppeforløb for sensitive i København

04/05/2021 - 19:00

Gruppe for sensitive med 8 møder af 2 timers varighed ved Martin August, Medlem af Dansk Psykoterapeutforening og forfatter til bøgerne 'Sensitive børn og voksne' og 'Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke'. 

Skal der ofte lidt til før du føler dig stresset? Kan du opleve at hverdagen er en udfordring? – og at du ikke slår til? Har du i lang tid haft en oplevelse af at være under pres og at du ikke er dig selv? Bliver du overrasket over, at du ikke klarer helt så meget som tidligere? Sukker på efter et liv med mere overskud og plads til at være dig selv? Og kan du være plaget af uro og have svært ved at falde i søvn?

Gennem de otte møder i gruppen får du en meget praktisk og grundig guide til at fjerne vægten af fortidens belastninger. Ikke ved én gigantisk kraftanstrengelse. Men ved en stabil, rolig og vedholdende indsats, som dagligt gavner din krop og psyke med sunde ‘psykiske vitaminer’.

Gruppeforløb i København: Tirsdage kl. 19-21 d. 4.5, 18.5, 1.6, 15.6. 24.8, 7.9, 21.9, 5.10 2021. Ekstra datoer: 19.10, 2.11. 

Pris: 3900 kr. for 8 x 2 timers møder. Nedsat pris til studerende, ledig og pensionister: 3400 kr. 

Udbytte af gruppen:
- Forstålse for hvordan allostatisk stress opstår, blik for signalerne og evnen til at give tilstanden en dyb behandling, der har varig virkning.
- Redskaber du dagligt kan bruge til at standse stressen og skabe ro og tryghed i krop, tanker og følelsesliv.
- Helbredelse af dit nervesystem ved at genskabe den sunde og naturlige balance mellem ‘oppe i aktivitet’ og ‘nede i hvile’.
- Fortrolighed med brugen af øvelser, der styrker kontakten til dit indre kompas og din evne til at udstikke en sund kurs for dit liv.
- Heling af sårene efter voldsomme og pludselige belastninger såvel som drypvise og langvarige belastninger
- Erstatning af destruktive mønstre, som er frakoblet din indre kerne, med livsduelige mønstre, som udspringer fra denne kerne.

Gruppeforløbet henvender sig til alle, der ønsker at frigøre sig fra stress og spor efter traumatiske oplevelser. Og at skabe en fremtid med mere glæde, overskud og energi.

Strategierne, som vi gennemgår i gruppen, kan desuden være meget virkningsfulde i behandling af angst, depression, stress og forskellige psykiske lidelser.

Gruppen starter tirsdag den 4. maj 2021 kl. 19-21 i vores hyggelige lokaler i Diakonissestiftelsens ejendom på Peter Bangs Vej 7A, 2000 Frederiksberg.

Du kan læse mere om Slip stress og traume gruppen på vores hjemmeside: 

https://sensitiv.dk/slip-allostatisk-stress/

__________________________

Sensitiv Balance
Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: https://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Gruppeforløb om slip stress og traumer i København. Læs mere