Slip Stress, Angst og Depression.

BLIV BEHANDLET FOR STRESS, ANGST OG DEPRESSION MED TANKEFELTTERAPI.
Har du oplevet stress på arbejdet eller derhjemme og går du at tænker jeg må gøre noget, min stressede tilværelse kan ikke vare ved. Eller tænker du det er for stor en opgave så det forbliver en drøm i sindet. Men det behøver ikke forblive en drøm, hvis du starter med dig selv så smitter det af på din familie, dine venner, kollegaer og alle andre du er i kontakt med.
Vi kan nemlig godt lide at have det godt og være afstressede, det nyder vores krop og sind og derfor er det også som en magnet når vi møder denne tilstand.                           

Ro og glæde skaber mere ro og glæde. 

Jeg har arbejdet meget med stress både som tillidsmand i institutioner, og nu i min klinik med enkelt personer der ikke længere kan overskue deres situation pga. angst og stress der styrer deres liv. Og jeg er nået frem til at hvis vi virkelig er parate og aktivt vil det til livs så er tankefeltterapien et fantastisk redskab.

Tankefeltterapien handler om at slippe de ting vi går og bærer på, da de sætter spor i vores fysiske og psykiske krop. Spor der har indvirkning på hvordan vi reagerer i forskellige situationer. Tankefeltterapien bruger de gamle akupunkturpunker. Der bankes let på kroppen på forskelige steder, mens vi f.eks. tænker på vores stress, angst og frustrationer. Og puf så slettes disse ”billeder” i hukommelse og vores energisystem. Næste gang vi tænker på den samme ting, bliver vi ikke længere påvirket af og reagerer med angst eller stress som vi plejer.

Denne utrolig effektive måde at takle stress og angst er let at lære og kan ovenikøbet bruges på små børn. Hos børn handler det meget om at opretholde de rette energier i kroppen og derved undgå at oplevelser eller påvirkninger udefra bliver til stress og senere blokeringer hos barnet.
Det er få akupunkturpunkter der bankes let på og så let som ingenting kan inddrages i dagligdagen.

Få teknikker der har utrolig virkning og betydning for barnet og dets fremtid.

Disse teknikker bliver brugt verden over på børn med ADHD, ADD, LD, OCD, stammen o.lign med fantastiske resultater. 

Håber dette har været en lille apetitvækker til at få lyst til at lære og bruge nogle af tankefeltterapiens fantastiske redskaber.
 

Kærlig hilsen Bioresonsans og Tankefeltterapeut
Brith Jacobsen.  

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Slip Stress, Angst og Depression.