Slip grublerier, tankemylder og bekymringer - aftenkursus med 5 online møder

03/03/2021 - 19:00

På dette aften kursus lærer du enkle - og meget effektive -strategier til at bryde negative tankemønstre og tankemylder, som bl.a. har vist sig effektive mod depression, stress og angst. Du får en praktisk og meget brugbar guide til at gøre dit rige indre liv til en gave, der løfter, i stedet for en byrde, der tynger. 

Få en effektiv rodbehandling af tanker, der kredser om de samme negative ting igen og igen - uden at gøre nytte. Du vil på dette kursus blive undervist af Martin August, forfatter og psykoterapeut MPF, som i de sidste 6 år har specialiseret sig på dette område og som har bred erfaring med at vejlede i brugen af den effektive metakognitive værktøjskasse - ved kurser såvel som i individuelle forløb.  

Har du tit meget tankemylder og bekymringer der farer rundt i hovedet på dig og tænker du tit for meget, især over fejl og mangler? Har du brug for at få en indre ro indeni og at få mere glæde og overskud ind i dit liv?

På kurset får du en række øvelser, teknikker og strategier, som gør det muligt for dig at hæve dig over de negative tanker, finde mere handlekraft og få mere ud af livet. 

Kurset hjælper dig til at bryde de onde cirkler, hvor du føler mere og mere smerte ved at kredse om de samme ting på en forkert måde. Du lærer bl.a. at genkende 'triggertanker' og koble dig fra dem. Du får forskningsbaserede redskaber til at 'komme videre' i tankerne, acceptere livets op- og nedture og bekymre dig om ting på en mere produktiv måde.

Kurset henvender sig til alle, som ønsker effektive redskaber til at styre det indre liv i en konstruktiv retning, der giver mest mulig glæde og overskud. 
Metoderne kan desuden være effektive i behandling af stress, angst og depression.

Kurset starter d. 3. marts 2021 kl. 19 - 21 og efterfølgende d. 10.3, 17.3, 24.3, 7.4. Ekstra datoer 14.4, 21.4.

Pris: 1400 kr.
Nedsat pris for ledige, studerende og pensionister: 900 kr.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig på vores hjemmeside: 

http://www.sensitiv.dk/slip_grubleri_tankemylder_og_bekymringer

__________________________

Sensitiv Balance
Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: https://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Slip grublerier, tankemylder og bekymringer.