Mindfulness kurser og coaching

Slip din frygt og find din indre frihed Risskov

26/08/2017 - 09:30

Kender du din frygt?

Frygten for at fejle, frygten for ikke at være god nok, frygten for at dumme sig, frygten for at være for meget, frygten for at være dig selv, frygten for at sige fra, frygten for at være egoistisk, frygten for at være en dårlig forældre eller måske frygten for at være en fiasko.

Da jeg startede med at undervise, var mit første hold et gratis "prøvehold". Jeg var ved at dø af skræk. Kunne jeg det, var jeg god nok......... Da undervisningen gik igang, forsvandt frygten stille og roligt. Da jeg begyndte at tage penge for min undervisning, meldte frygten sig igen. Ville folk mon betale for min undervisning? Da tilmeldingerne tikkede ind, forsvandt frygten stille og roligt. Da jeg udvidede mine forløb til 9 x 2,5 time, meldte frygten sig igen. Kunne jeg undervise i så mange timer, og ville folk kunne lide det, jeg ønskede at bidrage med? Da jeg stod midt i det, forsvandt frygten stille og roligt......................

Frygt er en helt naturlig følelse, og den må gerne være der. Den melder sig faktisk, når vi har noget vigtigt på spil. 

Mange af os lader dog frygten stoppe os, og dermed forhindrer vi os selv i at leve et helhjertet liv.

Vi kommer til at lytte alt for meget til vores indre frygt stemme "det kan jeg ikke", "det er jeg da ikke god nok til", "hvordan skulle jeg kunne klare det", "tænk hvis det ikke går", "hvad vil andre sige" og mange andre begrænsende stemmer.

Vi kan dog relativ nemt lære at styre frygten, fremfor at lade den styre os.

Det holder jeg en hel undervisningsdag om lørdag, den 26. august kl. 9.30 - 16.00.

Undervisningen foregår i et skønt lokale på Rolighedsvej 45, 8240 Risskov.

 

Prisen er kr. 995,- inkl. moms. På dagen serverer jeg kaffe/the, frugt, lidt sødt samt en let frokost.

Ønsker du at deltage og lære, hvordan du styre din frygt, så den ikke styre dig, kan du sende mig en mail på cs@yourchoices.dk. Skriv dit navn, adresse, telefonnummer samt e-mail. Jeg bekræfter din tilmelding med en faktura. Når du har indbetalt beløbet, er du tilmeldt, og kan glæde dig til en meget indsigtsfuld og nærende dag.

__________________________

Mange kærlige hilsner
Charlotte Højgaard Siepmann, Yourchoices
http://yourchoices.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Slip din frygt og find din indre frihed Risskov