Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Slip for bekymringerne over slidte og grimme tænder med tandproteser

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Et skønt og stort smil er noget af det bedste. Men hvis du har slidte tænder, eller hvis dine tænder er blevet mærkede af rygning eller andet, så kan det føles meget hæmmende for glæden og trygheden ved at smile helt uforbeholdent. Derfor kan tandproteser være den rette løsning for dig, der oplever, at dine tænder begrænser dig.

Hvorfor vælge tandproteser?

Nogle har ikke et valg – deres tænder er så slidte eller misvedligeholdt, at de bliver nødt til at få tandproteser for overhovedet at have tænder i munden. Det sker for mange med alderen, at enkelte tænder må erstattes med proteser. Men tandproteser er også en mulighed for dem, der med tiden har fået grimme tænder, eller hvis enkelte tænder er knækket. 

Der findes to overordnede typer proteser: 

  • Delproteser: proteser der erstatter enkelte tænder i kæben

  • Helproteser: proteser der erstatter alle tænder i en tandrække

Hvad du har brug for, afhænger af dine tænders stand, men også af hvad din økonomi tillader. Forhør dig om tandprotese pris og få altid en professionel vurdering af, hvad du har brug for.

Det skal du vide om tandproteser

Mange tror fejlagtigt, at tandproteser er kridhvide, næsten plastik-lignende tænder. Men heldigvis bliver de tandproteser, som produceres i dag, lavet på en naturtro måde, så det er svært at skelne mellem almindelige tænder og proteser. Det betyder også, at hvis du får delproteser, så bliver proteserne tilpasset din mund og farvet efter dine blivende tænder og dit tandkød.

Det er måske oplagt at tro, at fordi det er proteser, så behøver de ikke samme grad af vedligeholdelse som dine normale tænder. Men hvis ikke både proteserne og dine gummer bliver holdt godt rene, så kan der hurtigt opstå infektioner. Husk derfor grundig rengøring lige så jævnligt, som du ville børste dine normale tænder.

 

 

Relaterede artikler efter områdeSlip for bekymringerne over slidte og grimme tænder med tandproteser