Coach og Mentor Helle Laursen

Skype Coaching: Få sunde relationer - hel skyggerne

Blog forfatter
Livsglæde og gode relationer hænger tæt sammen, og samtidig er vores relationer noget af det der kan udfordre os mest af alt. Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer.

Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford, Ford Institute i USA. Fordi din livskvalitet er direkte proportional med kvaliteten af dine relationer. Hvis dine relationer ikke er, hvad de kunne være, er der helt sikkert nogle skygger der gemmer sig i dig, og mindsker din kraft og din styrke. Når skyggerne tager over, har vi svært ved at bede om det vi gerne vil, svært ved at vise vores frygt eller sætte vores grænser. Vi kommer i stedet til at skubbe folk væk fra os eller føler os alene midt i blandt dem vi er sammen med.

Din skygge indeholder alt du har lært om kærlighed og relationer, om at modtage eller afvise kærlighed. Skyggen fortæller dig hvor meget eller lidt du fortjener. Den er som en magnetisk kraft der trækker de mennesker ind i dit liv, som kan synliggøre for dig hvilke dele af dig du ikke er bevidst om endnu.

Når du styres af skyggerne i dine relationer, vil de gamle sår forblive smertefulde. Skyggen lukker ned for håbet om at kærlighed kan være andet end ødelagte relationer, afhængige relationer, relationer med håbløshed eller anden følelsesmæssig smerte. Du oplever måske at sidde fast eller have svært ved at agere i de udfordringer du møder.
Så længe du fortsætter i de smertefulde mønstre fra fortiden, vil du blive styret af frygten for ikke at være god nok, ikke at fortjene kærlighed, eller for at blive afvist igen.

Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer, er en dyb, klar og oplysende 13 ugers coaching proces, der garanteret befrier dig fra det der binder dig til fortiden. Forløbet vil afdække og hjælpe dig til at hele de skygger der gemmer sig i dine relationer, så du har mulighed for at tranformere og genskabe dine relationer, dit liv og din fremtid.

Forløbet er for dig, der:
• vil hele dit hjerte efter hjertesorger
• vil transformere forholdet til dig selv
• bryde ud af mønstre begrænsninger fra fortiden
• transformere ødelagte forhold i dit liv
• skabe de relationer i dit liv som du længes efter
• give dig mulighed for at handle med mere tillid, styrke og frihed
• identificere en ny inspirerende vision for dig liv

Debbie Ford har skabet forløbet til dig der vil i dybden:
Session 1: Introduktion til Healing Your Heart Coaching
Session 2: Loven om accept
Session 3: Leder jeg efter det der er rigtigt eller det der er forkert?
Session 4: Loven om overgivelse
Session 5: Loven om guddommelig vejledning
Session 6: Handler jeg fra tillid eller frygt?
Session 7: Loven om ansvar
Session 8:Tag dine projektioner tilbage
Session 9: Loven om valg
Session 10: Loven om tilgivelse, tilgivelse af andre
Session 11: Loven om tilgivelse, tilgivelse af mig selv
Session 12: Integration
Session 13: Loven om at skabe
Session 14:opfølgning ca. 4 uger efter

Pris og andet praktisk:
Forløbet foregår over telefonen, du ringer til mig hver gang. Vi finder et tidspunkt hvor vi fast kan have en ugentlig session, som udgangspunkt gennem hele forløbet.

Forløbet er skabt af Debbie Ford i USA, og er struktureret med en klar begyndelse, midte og slutning der sikrer dit udbytte. Hver uge har sit tema, der både indeholder relevant og ny information (selv hvis du har arbejdet grundigt med skygger før), samt en indre guided proces, der tager dig dybt i dine skygger, og derved heler dine gamle mønstre.

Du får hver gang hjemmearbejde på skrift som du returnerer til mig ca 24 timer inden vores næste session. Hjemmearbejdet er hver uge en opfølgning på, og integrering af, det vi arbejdede med i sessionen.

Pris: kr. 15.600,- for 14 sessioner, samt en gratis introduktion. (For virksomheder er prisen ex moms)

Lyder det som noget for dig? Så send mig en mail!
Jeg tilbyder ALTID en gratis og
uforpligtende intro session, så du kan få et klart billede af hvad du kunne få ud af forløbet her, og så du er sikker på at det er det rette for dig inden du starter. Normalt er mine intro sessioner 30 min., men til dette forløb er det 1 time samt med lidt forberedelse fra din side - jeg ved du får bedst udbytte af forløbet hvis vi laver fundamentet grundigt og du føler dig sikker på at det er dette du har brug for lige nu.

Jeg er bla. Certified Integrative Coach Professional™ specializing in Healing Your Heart Coaching, Fra The Ford Institute i USA, samt med en lang række andre behandler og coaching og mentor uddannelser - se min profil elelr spørg mig for mere info.

Se mere om hvad tidligere klienter har fået ud af forløbet her

__________________________

Helle Laursen, Coach og Mentor samt grundlægger af Nordic Compassion
Se mere på: https://nordic-compassion.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Skype Coaching: Få sunde relationer, hel skyggerne. Læs mere