Skriveskolen

Skriv så du bliver læst

Det handler om at skrive kort, klart, læservenligt og levende. Vigtigst er det at læserne fornemmer dig som person: at dine tekster har en stemme der taler direkte.

Vi kan alle blive bedre til at skrive. Men hvordan? Skriveværktøjer er ikke lige det der er allermest tilgængeligt - medmindre du deltager på dyre skrivekurser. Som medlem af Skriveskolen får du foræret skriveværktøjer gratis.

Så i den kommende tid, vil du her i gruppen, få tilbudt hjælp-til-selvhjælp. En slags værd-at-vide om overskrifter, fokus, formål, levende kvaliteter, læseraktivering m.m.

Jeg har skåret skriveværktøjerne til efter hvad der er relevant mht. at skrive på nettet – men som du selvfølgelig også får glæde af i andre skrivende sammenhænge.

Ligesom vi ikke går ind på en restaurant for at bestille en ko, men en bøf, har jeg af hensyn til din fordøjelse valgt at publicere værktøjerne som føljeton. Føljetonen bliver med tiden en slags mini-grønpættebog a la den Rip, Rap og Rup slår op i for at finde gode løsninger.

Værktøjerne stammer dels fra min uddannelse som filosof & retoriker, forfatter, dels fra min konsulentvirksomhed hvor jeg har undervist i læse- og skriveteknik de seneste 14 år. Jeg håber værktøjerne vil animere og inspirere dig.

God skrivelyst

Jens Estrup

Skriveskolen