Skræddersyet Sundhed - Foredrag med Sisse Jensen Dall København Ø

18/03/2018 - 19:00

Skræddersyet sundhed – foredrag med Sisse Jensen Dall

Foredrag med Sisse Jensen Dall, integreret sundhedscoach, Bowspring-lærer og forfatter til bogen: “Yoga for Sportsfolk” (Gyldendal 2016)

At vælge den rigtige kost er blevet utrolig komplekst, kontroversielt og forvirrende for de fleste af os. Skal vi leve vegansk, gå palæo-vejen eller spise glutenfrit, og hvor meget og hvordan skal vi træne? Sundhed er et meget vidt – og er i høj grad blevet – et subjektivt begreb. I dette foredrag vil du blive klogere på begrebet sundhed, uafhængigt af specielle diæt-teorier, og du vil få en ny indsigt i, hvad det egentlig vil sige at være sund.

Du vil lære mere om:

Hvad er sundhed og hvorfor det er et lidt ‘tricky’ begreb
Forskellen på primær og sekundær ernæring
Hvorfor slankekure sjældent virker
Hvordan du finder ud af hvad der sundt for dig

I løbet af foredraget bliver du inviteret til at reflektere over din kost og vaner for herved at opdage nye muligheder for at blive sundere, raskere og lykkeligere. Vi vil arbejde på at indkredse hvad sundhed betyder for hver især. Du vil gå hjem med tre konkrete redskaber, som du kan bruge til at blive mere ‘sund’ i din hverdag.

Om Sisse Dall:

Sisse Dall er integreret sundhedscoach, og har igennem sine studier på Institute for Integrative Health studeret over 100 forskellige diæt-teorier. Sisse coacher private klienter og står blandt andet bag helsepodcasten ‘De 95 Procent’ sammen med journalist Jesper Holm, ‘Kanonkongen’. Hun er også forfatter til bogen ‘Yoga for Sportsfolk’, Bowspringlærer og underviser blandt andet FCK i Bowspring-yoga.

DATO & TID: Søndag d. 18. marts, kl 19:00-21:00

Pris: 150,-

STED: Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/produkt/skraeddersyet-sundhed-foredrag-med-sisse-jensen-dall/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Skræddersyet Sundhed - Foredrag med Sisse Jensen Dall København Ø Blå himmel Yoga Østerbro